Friss drámáink:
Hwang Jin Yi
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.20 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2006-10-11

Epizódok száma
24
Hwang Jin Yi a Joseon korszakban született, egy gisaen és egy nemes ember gyermeke, akit édes anyja kolostorba rejt el, hogy a tradíció szerint lányából ne váljon giaseng . De a kíváncsi lányka, végzete mást hoz, bekerül a leghíresebb giasen házba. Ott felismerik tehetségét, ármánykodások irigységek közepette megkezdődik a képzése, a tánc , ének, é a költészet terén. Kimagasló tehetsége van, a geomungo hangszer megszólaltatásához. A királyi ház legjobb mesterei tanítják táncra. Van hőn szeretett giasen mestere, akinek bizonyítani is akar. A giasen-gek közötti versengés arra ösztönzi, hogy mindent jobban és jobban elsajátítson, még ha az fájdalommal is jár. A motivációja, az hogy ő legyen a leghíresebb és a legjobb. Szerelmi életét 4 férfi határozza meg. A kitartásának , tehetségének köszönhetően a 16 század legünnepeltebb giaseng énekes- táncos- költője lesz !
Ha Ji Won
Hwang Jin Yi szerepében
Jang Keun Suk
Kim Eun Ho szerepében
Kim Jae Won
Kim Jung Han szerepében
Kim Young Ae
Im Baek Moo szerepében
Wang Bit Na
Bu Yong szerepében
Nincs trailer :(
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Ahhoz, hogy az oldalon továbbra is elérhetők maradjanak a fordítók munkái és ne haragítsuk magunkra a jogtulandosokat, törlünk minden online megtekintésre vezető linket a hozzászólások közül is. Kérünk mindenkit, ne kérjetek és ne is kínáljatok ilyesmit hozzászólásokban!
  Köszönjük.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások