Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Two Lights: Relumino

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.33 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-12-21

Epizódok száma
1

A történet egyetlen 30perces részből áll. Alaphelyszíne egy látássérülteknek szervezett fotóklub. Szinte elképzelhetetlen: a tagok valamennyien részben, vagy egészen gyengénlátók, vagy vakok. De olyan lelkesen szaladgálnak a természetben, fényképezik a sarjadó növénykét, egymást, a tengert stb, amennyire egy látó ember ezt talán meg sem látja...
Itt találkozik a klubban In Soo (Park Hyung Sik) és Soo Yeong (Han Ji Min).
A fiú egy magányos zongorahangoló, a lány egy kedves, nyitott személyiség, barátokkal.
Az első találkozásnál elkövetett suta mozdulatoktól kezdődően vonzódnak egymáshoz, megható igyekezettel próbálják az egymásról készített fotókról nagyítóval "lelesni" a másik arcvonásait.
A rövidke film zárójelenetében, ahol kiállítást rendeznek a látássérült fotósok fényképeiből, a két fiatal egymásra talál, összekapaszkodik.
数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Ji Min
Ahn Soo Young szerepében
Park Hyung Shik
In Soo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások