Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Nine: 9 Times Time Travel

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.63 (8 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-03-11

Epizódok száma
20

Az időutazós sorozatok nagy rejtélye, különösen a múltba utazósoknak,hogyan fogja a múlt megváltozása befolyásolni a jelen alakulását, az emberek sorsát, létét, vagy éppen nem létét...
Ugyanez a kérdése ennek a sorozatnak is.
Park Sun Woo (Lee Jin Wook) újságíró-riporter 9 különleges füstölő segítségével utazik 9* 20évet vissza a múltba. Utazásainak célja, hogy elkerülje a múltban megtörtént családi tragédiát, bátyja, Park Jung-Woo (Jeon No-Min) ugyanis Nepálban, az Annapurnán lelte halálát. Sun Woo-t az időutazásra az is motiválja, hogy nem volt jó a kapcsolata bátyjával, és magát okolta, miért nem figyelt rá. Mivel a sorozatban találkozik a 20évvel fiatalabb énjével, majd később is tartják a kapcsolatot, -a jövőből telefonüzenet érkezik , a múltból napló íródik- bíztatja fiatalkori énjét, hogy próbálja megérteni a bátyját, mert később olyan információk birtokába jut, amelyek miatt tényleg jobban meg fogja érteni. Az utazás a füstölő meggyújtásával kezdődik, és annak leégésével ér véget.
Sun Woo életének legfontosabb szereplője Min Young (Jo Yoon Hee), akivel különös módon kapcsolja össze a sors az időutazások alatt is. A lány gyakornokként érkezik a CBM tv-társasághoz, kedves, lelkes, naív személyisége mögött nagyon is komoly értékek húzódnak, kitartás, összeszedettség, céltudatosság. Örök szerelem az övék, hiszen 20évvel korábban is találkoznak, amikor Min Young még kislány volt.
A történet további fontos személye Sun Woo orvos barátja, Han Young-Hoon (Lee Seung Joon), az egyedüli, aki tudja róla,hogy időutazó, illetve tud agydaganatáról is. Valamint Oh Chul Min (Eom HyoSeop) a riporter, aki bíztatja a fiatal Sun Woo-t,ha riporternek tanul, ő segíti munkához jutni,
és felnőttként is főnöke és jóakarója.
A történet több kérdést is felvet: Az időutazással sikerül-e elkerülni a múltbéli tragédiát, meg tudja-e menteni a bátyját? Túléli-e az agydaganatot? Bár a jövő nem állandó, mert rajtunk is múlik,hogyan álmodjuk, de sikerül-e megtartania a szerelmét és boldoggá tenni?


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Eom Hyo Seop
Oh Chul Min szerepében
Jeon No Min
Park Jung-Woo szerepében
Jo Yoon He
Joo Min-Young szerepében
Lee Jin Wook
Park Sun Woo szerepében
Lee Seung Jun / Lee Seung Joon
Han Young-Hoon szerepében
Park Hyung Shik
Sun Woo fiatalon szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások