Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Angry Mom

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.70 (10 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-03-18

Epizódok száma
22

A humoros, néha morbid kötősben, vicces jenetekkel megtűzdelt iskolai terror bemutatása, két barátnő mindennapi életében. Ah Ran és Yi Kiung jó barátnők az iskolában. Miután Yi Kiung iskolai terror áldozata lesz, barátnője nem hagyja annyiban és ezáltal Ő is célponttá válik. Hogy hallgatásra bírják megverik és félelembe akarják tartani . A lány segítségére siet Anyukája Jo Kang Ja. Miután se az iskolától, és a rendőrségtől nem kap segítséget , örült ötlete támad. Kora vén diákként iskolába kezd járni , hogy az ügy végére járjon, nyomozzon , és megvédje lányát . A segítség egy volt középiskolai társától jön Kong Joo személyében , aki közben maffia vezér lett. Mi lesz ebből.... ?

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ji Hyung Woo
Park Noh Ah szerepében
Ji Soo
Ko Bok-Dong szerepében
Kim Hee Sun
Jo Kang Ja szerepében
Kim Tae Hoon
Do Jung-Woo szerepében
Kim Yoo Jung
Oh A-Ran szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások