Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

3 Days

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.13 (16 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-03-05

Epizódok száma
16

A koreai Kék Házban az elnök testőrségéhez tartozó személyzet a testőrök elitjének az elitje. A legkiválóbbak, legjellemesebbek, legképzettebbek és legbátrabbak (hiszen élő pajzsként kell védeniük az elnök életét) tartozhatnak csak közéjük..
Lee Dong-Whi (Son Hyun-Joo) már 3. éve tölti be az elnöki tisztséget . Egy napon úgy dönt,hogy elmegy az elnöki nyaralóhelyére pár napot pihenni, ám váratlan események történnek, melyek beindítják az események láncolatát: az éjszaka csöndjét 3 lövés zavarja meg, majd a testőrség sehol nem találja az elnököt. 3 napjuk marad megtalálni, mielőtt felfedezik a hiányát és kitör a botrány.
Han Tae-Kyung (Park Yoo-Chun) az elnök személyes testőre, egyike a legkiválóbbaknak, egyszer csak a nem várt történések sűrűjében találja magát. Értesítést kap róla,hogy édesapja, aki magas rangú kormánytisztviselő, autóbalesetet szenvedett, majd másnap megkapja az értesítést,hogy az apja meghalt. A temetésen odalép hozzá egy rendőrnő, Yoon Bo-Won (Park Ha-Sun), közli Tae-Kyunggal,hogy szemtanúja volt az autóbalesetnek, ami szerinte nem baleset volt.
A testőr visszatér az elnök nyári rezidenciájára ,ahol testőrkollégái elutasítással fogadják, ellene fordulnak.
Tae-Kyung önálló nyomozásba kezd, egy politikai összeesküvésre talál, aminek szálait próbálja felgöngyölíteni, egyre bizonytalanabb benne,hogy ki barát és ki ellenség...
A sorozatot azoknak ajánlom, akik vagy szeretik a politikai drámákat, vagy Park Yoo-Chunt. Vagy esetleg mindkettőt!
Izgalmas, mozgalmas krimi, a cselekmény szálai logikusan követhetők és a sorozat végére minden rejtély megoldódik.

数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Ahn Kil Kang
Kim Sang-Hee szerepében
Choi Won Young
Kim Do-Jin szerepében
Ko In Beom
Yang Dae-Ho szerepében
Lee Jae Yong (1963)
Prosecutor Choi Ji-Hoon szerepében
Min Sung Wook
Oh Young-Min szerepében
Park Ha Sun
Yoon Bo Won szerepében
Park Yoo Chun
Han Tae Kyung szerepében
Son Hyun Joo
Lee Dong Whi szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások