While you were sleeping

Adatlap
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
Még nincs értékelve.

Vetítés dátuma
2017-09-27

Epizódok száma
32

Leírás
Suzy és Lee Jong-Suk szerelmi története
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
 • sanitasvanitas
  2017-10-20 20:47:44
  Elnézést kérek a kritikáért,de rettentően bántja a szemem a "leírás". Ez a sorozat nem Suzy és Jong Suk szerelmi története,hanem az általuk megformált 2 fiatalé.Pl:A jövőbelátó és az ügyész szerelmi története.Kurtán.
 • Kockás
  2017-10-12 15:32:34
  Ez a koreai sorozatok sava-borsa, nem? Vannak figyelemlankasztó részek, majd hirtelen bedobnak valami váratlant, amitől kikerekedik a szemed. Nem gondoltam volna,hogy egész jó kis sorozat lesz!
 • lapishun
  2017-10-11 23:51:37
  Bevallom őszintén, a 9. rész nálam eléggé mélypont volt. Nem tetszett, hogy új szálakat szőttek a történetbe, úgy tűnt, mintha a történet lényegi részével nem akarnának tovább foglalkozni, s időhúzásba kezdenének.
  Aztán jött a 10. rész és lekevert két akkora pofont nekem, hogy nem is tudtam, hova nézzek. Ha képes a sorozat akkora katarzisra, amit most belengettek, akkor én fülem-farkam el fogom dobni és tobzódni fogok az élvezetben. De ha nem, akkor igencsak csalódott leszek.

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások
 • KockásEz a történet..., az jutott eszembe,hogy milyen szívesen megnézném ezt a filmet akármelyik magyar csatornán karácsonykor az ezredik ismétlés helyett! Valóságos, humoros, ugyanakkor megrendítően szép is.
 • KockásImádom, hogy ismertetőt, meg egyáltalán, véleményt írtok sorozatokhoz! :) Ezzel a címmel, illetve az AsianWikin található leírás alapján sokadik lett volna, ha egyáltalán nekiállok. Közben pedig szórakoztató, gördülékeny történetszövésű sorozat,igaz még csak az 1. résznél tartok. Majd ki kell találnom,hogy a bőség zavarában melyik sorozatok kerüljenek ki győztesen, és melyikeket fogom elnapolni. Koreaban csak az évi első 20-30-40 ( :O ) sorozat közül nehéz választani, a többit nyugodtan félre lehet tenni... :P Ha a szereplők ismertsége számít a választásnál, a főszereplő hölgyet már láttam a Bad Guyban, a főszereplő urat egyelőre sehol sem,a haja nem zavar, illik a karakterhez. :)
 • KockásLee JongSukra szabott szerintem totál az ügyészi figura, és Suzy is sokkal inkább jelenlévőnek tűnik, mint az UFben. Nagyon tetszik,hogy a kibontakozó szerelmi szál mellett lassan-lassan kibontakozik,hogy mi is köti össze a 3 álmodó embert. Köszi a fordítást!