Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

That Winter, The Wind Blows

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
drama

Értékelés
4.13 (8 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-02-13

Epizódok száma
16

Oh Soo (Zo In-Sung) miután első szerelme meghal szerencsejátékba kezd, de a kezdeti sikerek után nagy adósságot halmoz fel. Az élete teljesen reménytelennek tűnik, amíg egy napon Oh Young (Song Hye-Kyo) be nem toppan az életébe. Ő egy gazdag és nagyon magányos örökösnő, aki Oh Sooval megegyező nevű bátyját keresi, mert rájön,hogy testvére leveleit a nevelőanyja nem adta át neki. A testvérét gyerekkora óta nem látta.
Amikor a keresett Oh Soo meghal ,főhősünk úgy dönt a helyébe lép, és a lány testvérének adja ki magát, nincs aki cáfolja kilétét.
Azzal nem számol,hogy gyengédséget ébreszt benne Oh Young vaksága és magányossága, az egykori playboy beleszeret álhúgába, aki kezdetben mit sem sejt arról,hogy nem az utoljára gyerekként látott testvére tért haza.
Nehéz idők várnak Oh Youngra, amikor rájön,hogy ez az Oh Soo nem a bátyja. Úgy érzi, hogy a férfi csak az örökség miatt került a közelébe.
Kap-e esélyt ez a két ember,hogy megtanulhassanak megbízni egymásban és elhiggyék, a valódi szerelem valóban létezik?
Mély érzelmekkel teli drámát láthat a néző, aki ezt a sorozatot választja...


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Song Hye Kyo
Oh Young szerepében
Zo In Sung
Oh Soo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások