Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Romantic Doctor, Teacher Kim

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.67 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-11-07

Epizódok száma
21

Boo Yong-Joo (Han Suk-Kyu) Szöul egyik legismertebb kórházának legképzettebb és legelismertebb sebész szakorvosa, "Isten keze". Egy traumatikus esemény következtében elhagyja a kórházat, felveszi a Kim Mester nevet és egy eldugott, kisfelszereltségű vidéki kórház sebész főorvosa lesz. Saját magát hívja Dr. Romanticnak, és elégedettségben telnek napjai.
Végtelen sok orvosos sorozat kering a filmvilágban, szinte szakmák kitanulhatók belőle, a néző már tudja,hogy mi történik egy kórházban,ha befut egy mentő..., mi történik a műtőkben stb. Szinte csak az orvosok változnak.
Mitől más ez a sorozat?
Kim Mester személyiségétől, és amit átad fiatal követőinek: Kang Dong-Joo (Yoo Yeon-Seok) és Yoon Seo-Jung (Seo Hyun-Jin) doktoroknak. Ha kell kemény és őszinte velük, de törődik a lelkükkel is, felelősséggel ruházza fel őket, de ki is áll mellettük. Nem "csak" a sebész szakma kiemelt "fogásait" és műtéti eljárosokat tanít meg nekik,hanem az orvosi hivatás minden velejáróját. Minden beteg egyaránt értékes, minden orvosnak a legtöbbet kell nyújtania tudásából, bárki is kerüljön a kezei közé.
A két fiatal sebész Dr.Kim hatására elkötelezett remek orvosokká válnak és a szerelem sem marad ki.
A sorozat eseménydús, tele van pergő képekkel, a műtéti jelenetek szinte izgalmasak, ugyanakkor megragadó milyen szépen fényképezett és emberi.
A történet 20 részes+1 ráadás epizód.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Han Suk Kyu
Boo Yong-Joo szerepében
Kim Hong Fa
Yeo Woon-Young szerepében
Kim Min-Sang (1968)
Oh Sung-Jae szerepében
Seo Hyun Jin
Yoon Seo Jung szerepében
Yoo Yeon Seok
Kang Dong Joo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások