Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Pinocchio

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.46 (24 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-11-12

Epizódok száma
20

Ki Ha Myeong (Lee Jong Suk) talpig becsületes édesapját hamisan megvádolják, a hamis vádakat a média is felkapja, a család szétesik. A legkisebb fiúnak, Ha Myeongnak szerencséje van, mert egy öreg halász befogadja, szeretetben neveli, Dal Po néven.
Choi In-Ha (Park Shin-Hye) édesanyja ambíciózus újságíró, amikor elhagyja a lányát és férjét, ők a Ha Myeongot befogadó nagyapához költöznek vidékre. A főszereplők itt találkoznak, gyerekként.
A két fiatal együtt nő fel, 10évvel később újságírást tanulnak Szöulban. A fiú bizonyítani akarja,hogy az újságírást tisztességesen lehet és kell csinálni, a lány pedig Pinocchio-szindrómás, ha akarna sem tudna hazudni, mert akkor végeláthatatlan csuklásba kezd. A fiatalok lassan egymásba szeretnek. Szerelmüknek véget vetni látszik, amikor kiderül,hogy a lány anyja volt az az újságírónő, aki a fiú apját ért hamis vádakat- felsőbb utasításra felkapva- üldözte a családot.
Kiderül-e az igazság? Kitart-e a szerelmük?
A sorozat a 2014.évi SBS díjátadó gálán 5 díjat is kapott.


数奇

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Kim Young Kwang
Seo Bum Jo szerepében
Lee Jong Suk
Choi Dal-Po / Ki Ha-Myeong szerepében
Lee Yoo Bi
Yoon Yoo-Rae szerepében
Min Sung Wook
Reporter Jang Hyun-Gyu szerepében
Park Shin Hye
Choi In Ha szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások