Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Genome Hazard

Eredeti nyelv
japan

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
5.00 (1 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2013-11-04

Epizódok száma
1

Ishigami Taketo (Nishijima Hidetoshi) élete teljesen hétköznapi: grafikusként dolgozik egy tervezőirodánál, és boldog házasságban él feleségével, Miyukival (Maki Yoko). Egy nap azonban munkából hazaérkezvén holtan találja a hitvesét, nem sokkal később pedig fegyveres idegenek rabolják el őt. A férfinek sikerül elmenekülnie, és véletlenül egy koreai újságírónőbe, Kang Jiwonba (Kim Hyojin) botlik, aki egy nagy sztori reményében érkezett épp a japán fővárosba. A nő segít a zavarodott férfinek elrejtőzni, Ishigami azonban nem találja a helyét: szépen lassan minden emlékét kezdi elveszíteni, melyek mintha összemosódnának egy idegen férfi emlékeivel. Mikor számára teljesen ismeretlenek Oh Jinuként kezdik szólongatni, és maga is hirtelen elkezd koreaiul beszélni, eldönti, hogy nem nyugszik, míg ki nem deríti, mi is történt vele, és kik akarnak a nyomára bukkanni…

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    1 A 720p.BluRay.x264-WiKi végű verzióhoz illeszkedik Brigi 359
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Hidetoshi Nishijima
Ishigami Taketo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások