Friss drámáink:
Aktuális nyereményjátékunk:
Inspiring Generation
Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.40 (5 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-01-15

Epizódok száma
24
Inspring Generation : The Birth of the God of Battle/ Generation of Youth/ Age of Feelings / 감격시대 : 투신의 탄생 2014 [KBS2]
Családi, Akció, Történelmi, Romantikus

Sanghaj, az 1930-as években. Shin Jung Tae(Kim Hyun Joong) beteg húga műtétjére gyüjt pénzt. Ez azonban nem egyszerű egy olyan srácnak, mint ő. Átverés áldozata lesz, az összes spórolt pénzét elveszíti. Más választása nem lévén csatlakozik egy csempész bandához, hogy előteremtse a pénzt.
Sok-sok mindent megtanul, vonatra ugrani, verekedni és persze ne feleddkezzünk meg a két hölgyről sem, akiknek Jung Tae igen-igen fontos.

Jin Se Yun
Kim Ok-Ryeon szerepében
Kim Hyun- Joong
Shin Jung-Tae szerepében
Kim Jae Wook
Kim Soo-Ok szerepében
Kim Kap Soo
Doyama Denkai szerepében
Kim Sung Oh
Jung Jae-Hwa szerepében
  Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés/online megtekintés Jelentés
  A letöltés számláló kísérleti jelleggel működik és csak a 2018.12.28. utáni megtekintéseket/letöltéseket számolja.
  Az online megtekintés csak regisztrált látogatónk számára elérhető.
  Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.
  Az esetleges online elérhetőségeket nem az oldal üzemeltetői biztosítják, hanem a felhasználók/fordítók helyezik el azok linkjét nálunk és csak regisztrált látogatóink számára elérhetőek. Ezeket, szerzőijogi probléma esetén - kérésre - bármikor eltávolíthatjuk.

  Kérlek vedd figyelembe az online verzió kérésekor, hogy bár néhány ázsiai tv adó/forgalmazó ingyen elérhetővé teszi sorozatát, a többség nem. Ezen utóbbiak jogtalan terjesztése bűncselekmény. Így amikor online verziót kérsz a fordítótól egy olyan sorozat esetén, amelyik hazánkban nem szabadon megosztható, akkor szerzőjogi bűncselekmény elkövetésére kéred őt.

  Az oldalunkon megtalálható, magyar felirattal ellátott, a Naver VLIVE szolgáltatáson elérhető drámák/webdrámák/egyéb adások mindegyike jogtiszta, hazánkban is ingyesen elérhető bárki számára. Ezeket a Naver engedélyével helyeztük el az oldalunkon, online megtekinthetők, ám letöltésük és más videómegosztókra való feltöltésük tilos, a Naver szerzőijogi védelme alatt állnak.
Nincs cikk ehhez a filmhez/sorozathoz. :(
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.


- +

 • Kahlil Gibran
  11 hónapja
  Nagggyon jó sztori! Megküzdöttem vele, majdnem, mint a főhős, akinek ezer élete volt... :) Kicsit teljesen boldog befejezésre számítottam, de csak részben teljesült, olyan koreaiasan. :)

 • Wu Xing
  1 éve

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Binky

Beküldte: zzzizzzi

Beküldte: kriszty96

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások