Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

When I See You Again

Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
romantikus

Értékelés
4.13 (8 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2015-05-31

Epizódok száma
20

A humorban és aranyos romantikában bővelkedő sorozat bárki szívét képes megdobogtatni és mosolyt csalni az arcára. A az előtörténet nem hordoz sok újdonságot magában, mégis elég táptalaja annak, hogy a szereplők állandó félre értésekkel, vitákkal, problémákkal, örömökkel nézzenek folyamatosan szembe.
Xia You szülei autóbalesete után nagyapjával együtt elhagyta a kisfalut, ahol addig éltek, így búcsút vett a szeretett lánytól is An Xi-tól. Évekkel később a visszahúzódó, magának való fiúból érett, magabiztos férfivá lett, aki képes az emberekben olvasni, a legkisebb jelekből megismerni szándékaikat. Jólmenő cégénél új feladatot kap, térjen vissza szülőfalujába és vegyen részt támogatóként egy rendezvényen.
A gyerekkori szerelem, vagy inkább utálat(?) persze felnőtt fejjel folytatódik, és komoly bonyodalmakat hoz a falu életébe.
M

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    20 Összes rész lapishun 449
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások