Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

The Princess Weiyoung

Eredeti nyelv
kinai

Műfaj
tortenelmi/kosztumos

Értékelés
4.14 (7 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-11-11

Epizódok száma
54

Történetünk az északi és déli dinasztiák viszálykodásának idején játszódik. Az Északi Liang birodalmában (Kr. u. 397-439) egy hideg, téli éjszakán az uralkodónak kislánya születik, aki a Feng Xin’er nevet kapja. Születésére áldásként és egyben ómenként tekintenek, taoista szerzetesek szerint ugyanis hamarosan pusztulás vár a királyi családra. Lánya születését követően őfelsége kénytelen behódolni az Északi Wei birodalmának (Kr. u. 386-535), és önként fogságba vonul, hogy azzal családja és népe biztonságát garantálja.

Évekkel később, az immár felnőtt Feng Xin’er nagyanyja születésnapjának ünnepségére és apja hazatérésére készül. Egyikük sem tudja azonban, hogy a herceg hazaengedése csupán egy csel része a Li-klán hatalmasai részéről, akik az Északi Wei birodalmában az uralkodó kegyeit élvezik. A Li-klán tagjai Liang kincseire és természeti erőforrásaira vágynak, és hamisan azt a látszatot keltik, hogy a herceg hazatértekor lázadást akar szítani az Északi Wei birodalom császára ellen. Saját hadseregükkel mészárlást rendeznek Liang udvarában, melyet családja és barátai hűséges önfeláldozásának köszönhetően csak Feng Xin’er él túl.

A hercegnő elmenekül, sérülten azonban magára marad a sűrű erdőben. Amikor magához tér, a szelíd természetű Li Weiyoung vidéki otthonában találja magát, aki szegről-végről maga is rokonságban áll a Li-klánnal, de származása révén a fővárostól távolra száműzték őt. A két jólelkű leány hamar összebarátkozik, Feng Xin’er pedig felfedi előtte valódi kilétét. Egy nap azonban a Li-klán feje, Chiyun Rou elrendeli, hogy Li Weiyoungot szállítsák vissza a fővárosba, ám bérgyilkosai segítségével akar
gondoskodni róla, hogy a lány sose érjen célba. Xin’er hiába próbálja megmenteni barátnője életét, nem jár sikerrel.

A hercegnő, miután eltemette Weiyoungot, felveszi az ő nevét, és bosszút esküszik mindazok ellen, akik az igazi Weiyoungnak és saját családjának ártottak. Maga indul el a fővárosba, a Li-klán házába…

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    54 A 1080p-s, főcímdalt és stáblistát is tartalmazó verzióhoz illeszkedik. 1-54. rész! TELJES Brigi 396
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Tiffany Tang
Feng Xin’er hercegnő / Li Weiyoung szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások