Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

CRISIS – Special Security Squad

Eredeti nyelv
japan

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
4.00 (2 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2017-04-11

Epizódok száma
10

A politikai indíttatású terroista cselekmények korát éljük. A japán Fővárosi Rendőrfőkapitányság egy különleges kiképzéssel rendelkező Biztonsági Egység segítségével próbálja elhárítani a veszélyt. Mitsunari felügyelő (Tanaka Tetsushi) csapata igencsak sokszínű: a forrófejű Inami (Oguri Shun), a hűvös és sztoikusan megfontolt Tamaru (Nishijima Hidetoshi), a bombaszakértő Kashii (Nomaguchi Toru) és a hekker Oyama őrmester (Araki Yuko) tudásban és tehetségben meglehetősen különbözik egymástól, mégis képesek kiváló összhangban végezni a munkájukat, előljáróik megelégedésére. Egy titokzatos terrorista csoportosulás azonban, mely a “Heisei Restaurációs Hadsereg” álnév mögé bújik, harcot hirdet a japán politikai elit ellen, azt ígérve, hogy megtisztítja a közéletet a korrupt és tolvaj vezetőktől. A Különleges Biztonsági Egység feladata megállítani a Heisei támadásait – felmerül azonban a kérdés, hogy erkölcsileg melyik oldal tevékenysége tekinthető helyesnek…

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    10 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 139
    9 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 141
    8 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 134
    7 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 132
    6 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 152
    5 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 147
    4 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 133
    3 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 137
    2 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 138
    1 720p DoA verzióhoz illeszkedik Brigi 143
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Hidetoshi Nishijima
Tamaru Saburo szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások