Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

MOZU Season 1

Eredeti nyelv
japan

Műfaj
krimi/thriller

Értékelés
3.67 (3 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2014-04-10

Epizódok száma
10

Japán fővárosában, a népszerű tokiói Ginza városrész egyik bevásárlóutcájában pokolgép robban. A terrortámadás megrázza a szigetországot, a Fővárosi Rendőrfőkapitányság és a Közbiztonsági Szolgálat pedig közös nyomozócsoportot hoz létre, hogy kiderítsék, kik állhattak a merénylet mögött.

Míg a két szerv dolgozói sorozatos, illetékességi vitákon marakodnak, a Közbiztonsági Szolgálat elit felügyelője, Kuraki Naotake (Nishijima Hidetoshi) a kezébe veszi a nyomozást, és a saját, nem hétköznapi módszereivel igyekszik felgöngyölíteni az ügyet. Saját felesége, Chihiro (Ishida Yuriko) is odaveszett a támadás során, ezért érintettsége miatt nem akarják őt hivatalosan bevonni a munkába. Kuraki azonban nem nyugszik, míg rá nem jön az igazságra.

Vele párhuzamosan kezd szintén kutakodni a Fővárosi Rendőrfőkapitányság 1. számú bűnügyi nyomozócsoportjának tagja, Osugi Ryota hadnagy (Kagawa Teruyuki), aki kotnyelességével és állhatatosságával feljebbvalói és kollégái idegeire megy. A Közbiztonsági Szolgálat egyik ügynöke, Akeboshi Miki őrmester (Maki Yoko) eközben egy titkos megbízás keretében a feltételezett robbantó, Shingai Kazuhiko (Ikematsu Sosuke) nyomába ered, aki a támadás során maga is megsérült, és amnéziája révén semmire sem emlékszik a történtekből.

A három rendőr és maga Shingai is igyekszik összerakni a kirakó darabkáit, és megfejteni, mi volt a robbanás valódi oka. A szálak a titokzatos Athena Security névre hallgató, biztonságtechnikai vállalathoz és annak vezető tanácsadójához, Higashi Kazuóhoz (Hasegawa Hiroki) vezetnek, ám még mögötte is olyan hatalmasok állnak, melyeknek szinte lehetetlen a nyomára bukkanni…

FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    10 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 142
    9 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 156
    8 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 152
    7 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 129
    6 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 132
    5 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 144
    4 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 140
    3 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 138
    2 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 141
    1 720p ADaoiL verzióhoz illeszkedik Brigi 147
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

Hidetoshi Nishijima
Kuraki Naotake szerepében
Teruyuki Kagawa
Osugi Ryota szerepében
Yoko Maki
Akeboshi Miki szerepében
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások