Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!

Please Come Back, Mister

Eredeti nyelv
koreai

Műfaj
vigjatek

Értékelés
4.67 (9 szavazat alapján)

Vetítés dátuma
2016-02-24

Epizódok száma
16

Come Back Ahjussi / Dolawayo Ajeossi / 돌아와요 아저씨 2016

Kim Young-Soo csak a munkájának él. Elhanyagolja családját, messze áll a minta apa és férj szerepkörétől. Sajnos bármennyit dolgozik is, mégsem sikerül feljebb küzdenie magát a ranglétrán az áruházban, ahol dolgozik.
Han Gi-Tak egy börtönt is megjárt rosszfiú, aki jelenleg főszakács a saját éttermében. Mogorva jelleme csak álca, valójában érző szív dobog a marcona külső alatt.
A történet e két megviselt ember találkozásával kezdődik... a túlvilágon. Igen, a túlvilágon, ugyanis mindketten meghaltak. De sorsukat nem fogadják el, így kijátsszák a mennyország őrzőit és visszaszöknek a földre, ahol idegen testben ébredve próbálják helyretenni azt, amire életükben nem voltak képesek.
Ismertetőt írta: Lapishun


FELIRATOK

    Nyelv Epizód Leírás feltöltő Letöltés Jelentés
    Az oldalon elhelyezett feliratokért és linkelt videókért semmilyen felelősséget nem vállalunk, azokat felhasználóink helyezték el nálunk. Szerzői- vagy bármely más jogi aggály esetén - kérésre - eltávolítjuk azokat.

SZÍNÉSZEK

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cookie beállítások