Card image cap

Misty - 1. rész után

lapishun

A Misty jól kezdett… Egy krimibe oltott mélydrámát kapunk, amiből bármi kisülhet. A karakterek jól kidolgozottak és egy jól felépített történet vezeti majd végig figyelmünket a sorozaton. Legalábbis ez az elvárásom az első rész után.

Nagy költségvetés, filmes jelenetek, remek hangulat. Az operatőr kitett magáért, a szemnek nagyon kellemes képsorok követik egymást. Minden dicséretet megérdemel, hisz e nélkül a Misty nem lehetne az, ami.Rengeteg sorozat engedett már bepillantást a koreai televíziózás színfalai mögé. Vagyis annak cukormázas felszínét mutatták leginkább meg. Ebben a sorozatban sokkal hitelesebb képet kaphatunk, még ha kissé eltúlzottat is.

Bárki, aki belekezd a sorozatba, egyet kell értsen velem, ez a dráma Kim Nam-Joo drámája. Ő a szíve-lelke mindennek. Bár nem egy gyakran foglalkoztatott színésznő, most megmutatja, hogy ez nagy hiba. Nem lennék meglepve, ha év végén újabb díjakkal gazdagodna (amúgy szerény) gyűjteménye. Tényleg remekül játszik.Sajnos a történetről nem beszélhetek (nem akarok lelőni semmit), de a forgatókönyv nagyon jó. Izgalmas és remekül ívelt. Könnyű elmerülni a sorozat világában.

Mindenkinek ajánlom kipróbálásra!

Értékelés: 8/10

Film adatlap

Misty

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2018-02-02
Epizódok száma
16
Romantikus krimi Ji Jin Hee-vel és Kim Nam Joo-val a főszerepben

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

 • Kahlil Gibran
  2018-02-21 20:56:47
  Igazából nem értek a filmes technikai dolgokhoz, arra gondolok,hogy a fényképezési, operatőri munka mikortól számít feltűnően jónak,de az biztos,hogy tetszik, amit látok..,nagyon szépek a színek.

 • juud
  2018-02-21 13:52:33
  Mostani szorosan kovetett es nagyon jora ertekelt sorozatom. Eddig kifogastalan!pentek- szombaton adjak kint es masnap nezem is.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Brigi

Beküldte: Binky

Beküldte: lapishun

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások