Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Misty - 1. rész után

lapishun 3981 megtekintés, 5 hozzászólás
A Misty jól kezdett… Egy krimibe oltott mélydrámát kapunk, amiből bármi kisülhet. A karakterek jól kidolgozottak és egy jól felépített történet vezeti majd végig figyelmünket a sorozaton. Legalábbis ez az elvárásom az első rész után.

Nagy költségvetés, filmes jelenetek, remek hangulat. Az operatőr kitett magáért, a szemnek nagyon kellemes képsorok követik egymást. Minden dicséretet megérdemel, hisz e nélkül a Misty nem lehetne az, ami.



Rengeteg sorozat engedett már bepillantást a koreai televíziózás színfalai mögé. Vagyis annak cukormázas felszínét mutatták leginkább meg. Ebben a sorozatban sokkal hitelesebb képet kaphatunk, még ha kissé eltúlzottat is.

Bárki, aki belekezd a sorozatba, egyet kell értsen velem, ez a dráma Kim Nam-Joo drámája. Ő a szíve-lelke mindennek. Bár nem egy gyakran foglalkoztatott színésznő, most megmutatja, hogy ez nagy hiba. Nem lennék meglepve, ha év végén újabb díjakkal gazdagodna (amúgy szerény) gyűjteménye. Tényleg remekül játszik.



Sajnos a történetről nem beszélhetek (nem akarok lelőni semmit), de a forgatókönyv nagyon jó. Izgalmas és remekül ívelt. Könnyű elmerülni a sorozat világában.

Mindenkinek ajánlom kipróbálásra!

Értékelés: 8/10
Film adatlap

Misty

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2018-02-02
Epizódok száma
16
Romantikus krimi Ji Jin Hee-vel és Kim Nam Joo-val a főszerepben

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Suits - 1. rész után
lapishun 1486 megtekintés, 0 hozzászólás Elindult végül a KBS2 új sorozata a Suits. Az eredeti sorozat sokunk kedvence volt, kinek ezért, kinek azért, de
Kínai filmhét Miskolcon - 2018.04.10-13.
Brigi 1108 megtekintés, 1 hozzászólás Miskolcon, a város szívében található [b]Művészetek Háza[/b] Uránia art mozitermében első alkalommal kerül sor a [b]Kínai Filmhét[/b]
Arthdal Chronicles - 1. rész után
lapishun 3027 megtekintés, 1 hozzászólás Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, az Arthdal Chronicles sokak által az év legjobban várt sorozata. Én is nagyon vártam, hisz kíváncsi
Longing Heart 1 rész után
lapishun 1897 megtekintés, 1 hozzászólás Mikor a bevezető képsorokat néztem, az jutott eszembe, hogy de jó lenne már egy igazi tini romantikus vígjátékot
Cookie beállítások