Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Radio Romance - 1. rész után

lapishun 3312 megtekintés, 1 hozzászólás

A Radio Romance azok közé a sorozatok közé tartozik, amiket nehéz nem szeretni. Nincs benne semmi különleges... sőt akár azt is mondhatnánk, hogy minden nagyon is átlagos. A forgatókönyv, a történet, a fényképezés... egyik sem emelkedik ki annyira, hogy érdemes legyen megemlíteni, egyszerűen csak minden hozza a kötelező szintet.

Mégis van valami ebben a sorozatban, ami könnyen ellágyítja a szívünket. Talán a színészek, talán a jól eltalált karakterek. Nem tudom micsoda, de első ránézésre tudtam, hogy ezt a drámát szeretni fogom, s bizony ez az érzésem az első rész végére sem változott.



Yoon Doo-Joon kifejezetten jól játszik, kicsit sem irritáló a menő színész szerepében, és nincs is annyira befeszülve, mint színésztársai többsége.

Kim So-Hyun szintén egy roppant szerethető színésznő, ez a szerep szerintem telitalálat volt számára. Mintha ráöntötték volna.

Yoon Parkkal sincs semmi bajom, már picit túlzásba tolták a furaságát, de majd csak megbarátkozom vele.

Azt hiszem, a nagy többség szeretni fogja a Radio Start, ki ezért, ki azért.

Értékelés: 8/10


Film adatlap

Radio romance

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2018-01-29
Epizódok száma
16
Romantikus vígjáték Yoon Doo-Joonnak és Kim So-Hyunnal.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Whats wrong with Secretary Kim? - 1. rész után.
lapishun 3489 megtekintés, 1 hozzászólás Szokás szerint úgy kezdtem neki a sorozatnak, hogy semmit nem tudtam róla, a plakát alapján meg nem vártam túl sokat. De... De kivételesen
Distance
lapishun 1379 megtekintés, 0 hozzászólás Ezúttal egy mélyebb lélegzetvételű kínai filmalkotás kerül terítékre. A Distance-ben három tragikus sorsot ismerhetünk meg. Három ember
While you were sleeping
lapishun 7310 megtekintés, 9 hozzászólás Lee Jong-Suk és Suzy új, romantikus, álmokon túl ívelő sorozata.
Ázsiai filmek a 15. Jameson Cinefest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál kínálatában
Brigi 1499 megtekintés, 1 hozzászólás [b]Szeptember 14-23.[/b] között immár 15. alkalommal várja az érdeklődőket a nagymúltú miskolci nemzetközi filmfesztivál, a
Cookie beállítások