Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Mixnine - Gondolatok Shin Ryu Jinról

lapishun 1313 megtekintés, 0 hozzászólás
Véget ért a Mixnine és nem hozott meglepetést a végeredmény. Természetesen a fiúk nyertek. Valami kis gonosz manó azt mondatja velem, hogy ez teljesen nyilvánvaló volt az elejétől nem csak számomra, hanem több ügynökség számára, akik bizony nem nyerni küldték be a traineejeiket, hanem egyfajta megmérettetésként illetve az ismertségük növelése miatt.

Két nagy ügynökségnek voltak traineejei a műsorban. A YG-nak és a JYP-nak. Ám YG traineek valahogy mégsem emelkedtek ki a tömegből annyira, mint ahogy Shin Ryu Jin, a JYP egyszem leánya tette.



Ahogy a Produce 101-nél Somi, már sztárként érkezett a műsorba. Hisz fiatal kora ellenére már szerepelt mv-ben, mozifilmben és hát amúgy is nehéz nem rajongókat szerezni JYP traineeként.

Meg merek esküdni, hogy a JYP-nél is teljesen tisztában voltak vele, hogy a lányoknak esélyük sincs nyerni, csak ezért engedték Shin Ryu Jint a műsorba, eszük ágában sem volt amúgy engedni, hogy más ügynökség égisze alatt debütáljon. Gondoljuk csak végig! Som népszerűsége megkérdőjelezhetetlen. Ha Shin Ryu Jin nem is lépett pontosan a nyomdokaiba, de tökéletesen megmutatta, hogy ő már kész arra, amire szánják. Ezek után bárkit is tesz a JYP kettejük mellé, a siker garantált. (Na nem mintha nem lenne amúgy is az)

A fiúknak amúgy gratulálok a győzelemhez!
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Karbantartás az oldalon
lapishun 14 megtekintés, 0 hozzászólás Rövid ideig (~1 óra) a bejelentkezés funkció nem fog működni.
Fabricated City
lapishun 4842 megtekintés, 9 hozzászólás Ji Chang-Wook főszereplésével egy igazán pörgős akció filmet izgulhatunk végig. A Fabricated City felveszi a versenyt a Hollywoodi sikerfilmek
Napi lánybandák
lapishun 1448 megtekintés, 3 hozzászólás Elég sok minden történt az elmúlt pár napban a kisebb lánycsapatok háza táján, lássuk hát rövid összefoglalónkat. [b]Sha Sha -
2018 első napjai
lapishun 1363 megtekintés, 0 hozzászólás Alig telt el pár nap az új évből és máris záporoznak a comebackek és a debütálások... lássuk, mik is kaptunk
Cookie beállítások