Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


2018 első napjai

lapishun 1364 megtekintés, 0 hozzászólás

Alig telt el pár nap az új évből és máris záporoznak a comebackek és a debütálások... lássuk, mik is kaptunk eddig 2018-ban:



OOHYO - Honey Tea



Eddig nem hallottam az OOHYO-ról, így kiváncsian hallgattam bele a mézestea című új dalukba. A 2014-ben debütált énekesnő meglepően kellemes hangja az igényes kis zenei alappal tényleg gyógyír lehet így a téli hidegben, akárcsak a címadó mézestea. Érdemes belehallgatni!

HINT - Walkie-Talkie



A tavaly májusban debütált lánycsapat második dala... háááát... Jó, mindenképp előrelépés az elsőhöz képest, mert az tényleg hallgathatatlan volt. De hogy a Walkie-talkieval sem fognak befutni és hogy téged, kedves olvasó nem fog megfogni a daluk, az is biztos, sőt sikítva menekülsz az újabb cuki lánybanda elől. :)

TRCNG - WOLF BABY



Itt a 10 tagú TRCNG új (második) mv-je, a WOLF BABY. Nem mondom, hogy rossz a dal, mert nem rossz, sőt... de ez a farkasos koncepció nem túl eredeti... mintha már láttam volna már valahol... hmm.. hmm.. hol is? :D Mindenesetre sok sikert a srácoknak a továbbiakban, rájuk fér némi siker.

N.Flying - Hot Potato



3-án kijött az N.Flying új dala, a Hot Potato. Még barátkozom a dallal, bár vannak részek, amik kifejezetten tetszenek, egyelőre még nem kúszott fel a kedveceim közé, bár a refrén eléggé fülbemászó. Az előző dalukkal egészen a harmadik helyik jutottak a tavalyi toplistámon, nem vagyok biztos benne, hogy ez megint sikerül nekik.

Drug Restaurant – Her



Nem hiszem, hogy sokan ismeritek a Drug Restaurant-t, a banda frontemberét annál inkább, hisz alig van koreai showműsor, ahol még ne fordult volna meg. Bár tény, hogy jópofa tud lenni, de a zenéikben ez nem igazán jelenik meg. Így hát az idei évet is egy új rockballadával indítják... Sokadik ilyen daluk. Számomra csak egy a sok közül.

Mamamoo - Paint me



Volt egy időszak, amikor odavoltam a Mamamooért. Tetszettek a dalaik és a színpadon való bolondozásuk. Aztán jött Solar és a WGM. Nagyjából két hétbe tellett, mire átfordult bennem minden, és ma már teljesen más szemmel nézem őket. Egyszerűen nem tudok többé elvonatkoztatni attól, amit ott láttam a lányokból.
Hiába a remek hangjuk, ez a dal olyan... meh... nekem unalmas.

Kriesha Chu - Like Paradise



A Kpop Star egyik nagy nyertese. Bár a nézettség alapján úgy tűnik, mégsem akkora. Az ügyökségtől jó dalokat kap, de szegényt alig tudják betolni pár műsorba, így nagyon nem kap elég figyelmet. Ez az új dala nem rossz, bár nem túl eredeti. Az igazi paradicsomba nem is repít el, mint ahogy a dal címe ígéri.


A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

VAV - Senorita
lapishun 915 megtekintés, 1 hozzászólás A Super Junior után a VAV is úgy gondolta, hogy ideje meglovagolni a latin zene népszerűségét így hát a legújabb dalukban ők is a
Fabricated City
lapishun 4844 megtekintés, 9 hozzászólás Ji Chang-Wook főszereplésével egy igazán pörgős akció filmet izgulhatunk végig. A Fabricated City felveszi a versenyt a Hollywoodi sikerfilmek
Seirei no Moribito
lapishun 1398 megtekintés, 3 hozzászólás Japán néha csodákra képes. Az Seirei no Moribito (a Szellem őrzője) egy csoda. 1996-ban született Nahoko Uehashi könyve, amiből hamar
Sky Castle - 1. rész után
lapishun 3994 megtekintés, 9 hozzászólás A sorozat ezúttal nem a csebolok, hanem az alattuk elhelyezkedő, alapvetően nyugati értékrend szerint élő elit világába kalauzol el. Kórház
Cookie beállítások