Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Elhangzott a MIXNINE első botrányt keltő kritikája

MIXNINE 1413 megtekintés, 1 hozzászólás
A MIXNINE második epizódja során YG papa a Blockberry Creative ajtaján is bekopogtatott, azonban gyakornokait nem valami pozitív kritikával illette.

A LOONA* tagjai megannyi tehetséggel vannak megáldva, de ezt a műsor meghallgatása során nem sikerült megcsillogtatniuk, legalábbis nem YG papának. Produkciójukat - amiben, többek közt az Apink 'Mr. Chu' c. számát adták elő - még Zion.T is mosolyogva nézte végig, nem beszélve a buszon ülő versenyzőkről, akiknek érdeklődését szintén felkeltette ez a három lányka. Azonban Yang Hyun Suk arcán semmi örömszerű nem látszott. Sőt! A híres-neves vezérigazgató száját a következő mondatok hagyták el: "Most komolyan. Mégis milyen koncepció ez?" "Azon a buszon nálatok sokkal szebb lányok, jobb énekesek és táncosok is ülnek." mindezeket egy jó pár gúnyos nevetéssel megfűszerezve, persze a csapat tánc készségeiről volt pár szava. A negatív kritikára a lányok szájába adott nevetséges mondatok érkeztek válaszul, amin talán még én is kiakadtam volna. Ezt biztos, hogy komolyan gondolta a Blockberry Creative?

Végül YG papa szíve meglágyult, így Heejin és Hyunjin is a gyakornok buszra szállhatott fel, míg Haseul - aki könnyek köt tört ki társai elbúcsúztatása után - kiesett. Érdekesség még, hogy Heejin az epizód végére első helyen állt, a nézők szavazata alapján.

Összegezve: A LOONA három tagjának meghallgatása vegyes érzelmekkel töltött el. Egyfelől azt gondoltam, hogy ez elég lapos, hiszen, mint rajongó tudom, hogy ezek a lánykák sokkal, de sokkal többre képesek. Másrészt Haseul, aki talán a legjobban teljesített - vokál szempontból - még a trainee buszra sem jutott fel. És még, hogy megemlítsem a számomra legfurább párbeszédet YG papa felől: "- Miss Chu Haseul, azt hiszed, hogy ilyen tánc készségek mellet van annyi tehetség benned, hogy kiadj egy szóló albumot? - Szerintem nincs olyan dolog, amit ne érhetnél el kemény munkával."

*LOONA jelentése: A hónap lánya. Az ügynökségük egy éve indított egy projectet, melyben minden hónap bemutatnak egy tagot, aki egy szóló albummal együtt debütálhat, a végleges fennállásig. Érdemes megnézni az eddig kiadott szóló klipjeiket.
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Ki kicsoda az Eternal Love-ban
Wu Xing 4739 megtekintés, 2 hozzászólás A főbb szereplők törzsek ill. családok szerint. Azoknak akik nem szereti a spoilereket, javaslom mindegyik résznél az indító zene
While you were sleeping
lapishun 7311 megtekintés, 9 hozzászólás Lee Jong-Suk és Suzy új, romantikus, álmokon túl ívelő sorozata.
My Strange Hero - 1. rész után
lapishun 3878 megtekintés, 0 hozzászólás Bele se fogjon a cikk olvasásába az, aki pozitív érzelmeket táplál a sorozat iránt, mert vérig fogom sérteni. Sajnos a My Strange Hero
Tribes and Empires Ki kicsoda?
lapishun 2928 megtekintés, 22 hozzászólás Igyekeztem minden fontosabb karaktert összeszedni, de a lista még nem teljes, majd ahogy haladok előre a fordításban, pótlom mindenkihez a
Cookie beállítások