Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Behemoth

lapishun 1565 megtekintés, 1 hozzászólás
Páran ismeritek a kínai filmekhez fűződő viszonyomat. Nos, eljött az ideje annak, hogy levegyem a kalapom előttük. A Behemoth ugyanis egy csoda. Csoda minden nemében. Hiba lenne egy varázslatosan fényképezett dokumentumfilmnek nevezni, hisz ettől többről van szó. Hisz a narrálás nem tényszerű, nagyon is emberi és szubjektív. A mondani való és a szemléltetési eszköz sem dokumentum filmes.

A Behemoth megindító és elgondolkodtató. Semmiképp se hagyjátok ki!
Magyar felirat
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Nyerj páros belépőt a Koreai Filmfesztálra!
lapishun 1507 megtekintés, 8 hozzászólás Nyereményjátékunkban belépőt nyerhetsz a Koreai Filmfesztivál budapesti Sugár Moziban vetített filmjeire. A
So I Married an Antifan - 1. rész után
lapishun 985 megtekintés, 0 hozzászólás Choi Tae Joon azon kevés férfi színész közé tartozik, akit aránylag jól ismerek. Persze ez sem önagmának, hanem Bominak (APINK)
Black – 1. rész után
lapishun 3162 megtekintés, 6 hozzászólás A Black nem árul zsákbamacskát. Már az első jelenetben nyilvánvalóvá teszi, hogy nem könnyű limonádéval lesz dolgunk. Itt bizony lesz
Cookie beállítások