Card image cap

Go Back Couple – 1. rész után

lapishun

10 év házasság után elválnak a főszereplők. Mindketten úgy érzik, elpazarolták ifjúságukat, s azt kívánják, bár sose találkoztak volna a másikkal. Ez a kívánságuk teljesül ebben a sorozatban, ugyanis a 18 éves, egyetemista testükben ébrednek a válásuk másnapján és egyfajta időutazás gyanánt újra élhetik ifjú éveiket.

Az alapötlet remek (még ha nem is túl eredeti), a téma, amit felvet is jó: az egymásra nem figyelés, a idegörlő hétköznapokba való belefásulás, mindenkit érintő dolgok. A forgatókönyv is szépen felépített, bár az időben való ugrálás picit zavaró (a jelen, az igazi múlt és az újra-élt múlt hármasából csak az igazi múlt van megkülönböztetve egy Signal-ból ellopott elnyújtott effekttel (amit már akkor is nagyon-nagyon utáltam, nem is értettem, miért így oldották meg)).A színészek is jók, bár kivételesen a férfi karakter/színész kombót jobban bírom a Jang Na-Ra által játszott nőnél.

De….

Hiába a jó alapötlet, hiába jók a színészek, hiába vannak tényleg vicces jelenetek, valahogy mégsem áll össze egy koherens egésszé a sorozat. Az első epizódban megjelenített 1999 egyszerűen nem túl meggyőző. De nem tudom igazából megmondani, hogy mi zavar… talán a hangulat… vagyis annak hiánya.


Na meg azzal sosem fogok tudni megbírkózni, hogy már megint 40 éves színészek játszanak 18 éves fiatalokat. (Az addig rendben van, hogy a két főszereplő felnőtt fejjel éli át újra fiatal éveiket, így ők maradtak, azok, akik, na de mindenki más egyszerűen borzasztó! Szerintem 25 év alatt SENKI sincs az egyetemista gárdában.) Számomra ez rettentően kiábrándító.

Ettől a hibától függetlenül másért nem tudom bántani a sorozatot, én ugyan nem hiszem, hogy nézője maradok, de ettől még nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek.

Értékelés: 6.5/10

Film adatlap

Go Back Couple

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2017-10-13
Epizódok száma
16
Egy félre siklott házasság után a férj és feleség kap egy újabb esélyt.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cikkeink
Idol Producer - első rész után

Elindult a Kínai Idol Producer című túlélő show.

Misty - 1. rész után

Csavaros, nagyívű dráma egy igazi nőről.

Wise Prison 1 rész után

Ez a sorozat nem való mindenkinek. Kifejezetten nehéz darab, de szerintem megéri a vesződséget, a ráfordított energiát, mert biztosan

Witch Court - 1. rész után

A koreai jogi drámákat számomra belengi valamiféle gyermeteg jog értelmezés, amivel egyszerűen nem tudok megbékélni. Ahogy az ázsiai filmek

Gong Seung Yeon csatlakozik a TVN új scifi sorozatához

Megerősítésre került, hogy Gong Seung Yeon aláírta a szerződést és ő lesz Kim Kang Woo és Yeo Jin Goo partnere a TVN új, "Circle" című

LEGJOBBAN VÁRT FORDÍTÁSOK
 • 1.
  Somehow 18
  46 kérés
 • 2.
  Age of Youth 2
  45 kérés
 • 3.
  20th Century Boy and Girl
  40 kérés
FELHASZNÁLÓI TOPLISTA
 • 1.
  Erzsike54
  1110 pont
 • 2.
  Picur
  820 pont
 • 3.
  gigi43
  750 pont
SZERKESZTŐ/FORDÍTÓ TOPLISTA
 • 1.
  Brigi
  8150 pont
 • 2.
  amoni
  6890 pont
 • 3.
  Wu Xing
  4340 pont

új VLIVE videók

Csatorna: BLACKPINK

Csatorna: BLACKPINK

Csatorna: BLACKPINK

Hozzászólások