Card image cap

20th century boy and girl - 1. rész után

lapishun

Már az első percekben sikerült megfognia a sorozatnak. Az évtizedeken való ugrálás remek módja volt a karakterek gyors alapozásának és a szerethetőségük megteremtésének.Az első epizód végére már tiszta képünk lehet a három főszereplő nőről. És minő meglepetés, sikerült valami váratlant húznia az MBC-nek! A főhősnők egyike ugyanis ünnepelt sztár… egy KEDVES sztár. Ez azért meglepő, mert a koreai sorozatokban csak és kizárólag, beképzelt, önagától elszállt sztárocskákat láthatunk, itt meg egy olyan nőt kapunk, aki megőrizte önmagát. Sőt, tovább megyek eme sztár nagy rajongója egy nála sokkalta kisebb színésznek, akit egyszerűen fél megközelíteni, egyszerű fangirlként viselkedik, ha a férfiról van szó. Ritka dolog egy ilyen eredeti karakter… becsüljük meg!A három nőt játszó színésznő nagyon jól teszi a dolgát, tényleg csak dicsérni tudom őket, de attól tartok, Lee Sang-Woo egyszerűen kevés melléjük, még szerencse, hogy ott van Kim Ji-Suk is. Meglátjuk, milyen lesz köztük a kémia.

Muszáj megjegyeznem, hogy hosszas szemdörgölés (és a stáblista átböngészése után) elfogadtam, hogy bizony Kang Mina (igen, az IOI és a Gugudan Kang Minája) is szerepelni fog a sorozatban, ő lesz az egyik nő fiatalkori énje. Nagyon szurkolok neki, hogy jól debütáljon színészként is!

A sorozat egyébként remekül felépített, a forgatókönyv pörgős, egyáltalán nem unalmas, s nem csak a karakterek, a párbeszédek is jól megírtak. Persze túl sok komolyságot nem várhatunk el sorozattól, hisz alapvetően egy romantikus komédiáról van szó, de ez így van rendjén.

Meg kell még említenem, hogy valószínű sok cameora számíthatunk, az első rész is tele volt velük. A fiú bandák szerelmesei valószínű több kedvencük megjelenésére is számíthatnak.

Értékelés:
7/10

Film adatlap

20th Century Boy and Girl

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2017-10-09
Epizódok száma
32
Három barátnő, egy férfi.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cikkeink
Black Knight 1 rész után

Páran már olvastátok a véleményemet a sorozat előzetesével kapcsolatban, így gondolom felkészültetek, hogy majd jól lehúzom a sorozatot

Untouchable

Azt kell mondjam, rég láttam ilyen nagyszabású koreai drámát. Nagyot vállal magára a sorozat. Olyan mélységeket lenget be, amiket, ha

2018 első napjai

Mit hozott 2018 a kpop piacán?

Pandora

Egy atomkatasztrófa árnyékában. Nehéz dolog erről a filmről írni. Nehéz, mert érződik a szándék, hogy a készítők mit szerettek volna

Man to Man

A rajongó körökben nagy port kavart, Magyarországon is forgatott Man to Man magyar felirata megérkezett ekjaksa jóvóltából.

LEGJOBBAN VÁRT FORDÍTÁSOK
 • 1.
  Somehow 18
  46 kérés
 • 2.
  Age of Youth 2
  45 kérés
 • 3.
  20th Century Boy and Girl
  40 kérés
FELHASZNÁLÓI TOPLISTA
 • 1.
  Erzsike54
  1110 pont
 • 2.
  Picur
  820 pont
 • 3.
  gigi43
  750 pont
SZERKESZTŐ/FORDÍTÓ TOPLISTA
 • 1.
  Brigi
  8150 pont
 • 2.
  amoni
  6890 pont
 • 3.
  Wu Xing
  4340 pont

új VLIVE videók

Csatorna: BLACKPINK

Csatorna: BLACKPINK

Csatorna: BLACKPINK

Hozzászólások