Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


20th century boy and girl - 1. rész után

lapishun 2497 megtekintés, 0 hozzászólás
Már az első percekben sikerült megfognia a sorozatnak. Az évtizedeken való ugrálás remek módja volt a karakterek gyors alapozásának és a szerethetőségük megteremtésének.



Az első epizód végére már tiszta képünk lehet a három főszereplő nőről. És minő meglepetés, sikerült valami váratlant húznia az MBC-nek! A főhősnők egyike ugyanis ünnepelt sztár… egy KEDVES sztár. Ez azért meglepő, mert a koreai sorozatokban csak és kizárólag, beképzelt, önagától elszállt sztárocskákat láthatunk, itt meg egy olyan nőt kapunk, aki megőrizte önmagát. Sőt, tovább megyek eme sztár nagy rajongója egy nála sokkalta kisebb színésznek, akit egyszerűen fél megközelíteni, egyszerű fangirlként viselkedik, ha a férfiról van szó. Ritka dolog egy ilyen eredeti karakter… becsüljük meg!



A három nőt játszó színésznő nagyon jól teszi a dolgát, tényleg csak dicsérni tudom őket, de attól tartok, Lee Sang-Woo egyszerűen kevés melléjük, még szerencse, hogy ott van Kim Ji-Suk is. Meglátjuk, milyen lesz köztük a kémia.

Muszáj megjegyeznem, hogy hosszas szemdörgölés (és a stáblista átböngészése után) elfogadtam, hogy bizony Kang Mina (igen, az IOI és a Gugudan Kang Minája) is szerepelni fog a sorozatban, ő lesz az egyik nő fiatalkori énje. Nagyon szurkolok neki, hogy jól debütáljon színészként is!

A sorozat egyébként remekül felépített, a forgatókönyv pörgős, egyáltalán nem unalmas, s nem csak a karakterek, a párbeszédek is jól megírtak. Persze túl sok komolyságot nem várhatunk el sorozattól, hisz alapvetően egy romantikus komédiáról van szó, de ez így van rendjén.

Meg kell még említenem, hogy valószínű sok cameora számíthatunk, az első rész is tele volt velük. A fiú bandák szerelmesei valószínű több kedvencük megjelenésére is számíthatnak.

Értékelés:
7/10
Film adatlap

20th Century Boy and Girl

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2017-10-09
Epizódok száma
32
Három barátnő, egy férfi.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

The Guest - 1. rész után
lapishun 1516 megtekintés, 1 hozzászólás Atyaúristen!!!! A Signal óta várom, hogy történjen végre valami említésre méltó a koreai krimi fronton, szállítson már végre valmi
Kill It - 1. rész után
lapishun 2944 megtekintés, 4 hozzászólás Feltételezem a női nézők számára legalább olyan élvezet nézni Jang Ki Yongot a képernyőn, mint amekkorát Nana okoz számomra. Jó, jó,
Strong Woman Do Bong Soon
lapishun 1835 megtekintés, 0 hozzászólás Elég nagy várakozás övezte a Strong Soman Do Bong Soont. Főleg a férfi szereplők miatt. Három jóképű pasit is kapnak a hölgynézők, akik
Blue hour
lapishun 754 megtekintés, 0 hozzászólás Mindig megfogadom, hogy nem kezdek felelőtlenül japán film megnézésébe, mert általában nem én emésztem meg a filmet, hanem az engem. A Blue
Cookie beállítások