Card image cap

Policeman and me

lapishun

A Policeman and me története bátran indít és merész témát feszeget. Feltesz ugyan pár érdekes kérdést, de a válaszokat meg sem próbálja megtalálni rájuk. Így aztán a film végére csak az amúgy aranyos történet és pár egyszerű tanulság marad, nem kapunk világmegváltó válaszokat. Persze ez nem baj, csak én vártam egy icipicivel többet, mivel a mangát nem ismertem.

A film ettől függetlenül hordoz magában értéket, mondanivalója is akad, csak mindezt nagy dráma nélkül, elég egyszerűen meséli el nekünk.

Azoknak ajánlom, akik egy kis romantikára vágynak és nem akarnak nehéz fajsúlyú kérdésekre választ kapni egy filmtől.

Magyar felirat

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások
  • KockásEz a történet..., az jutott eszembe,hogy milyen szívesen megnézném ezt a filmet akármelyik magyar csatornán karácsonykor az ezredik ismétlés helyett! Valóságos, humoros, ugyanakkor megrendítően szép is.
  • KockásImádom, hogy ismertetőt, meg egyáltalán, véleményt írtok sorozatokhoz! :) Ezzel a címmel, illetve az AsianWikin található leírás alapján sokadik lett volna, ha egyáltalán nekiállok. Közben pedig szórakoztató, gördülékeny történetszövésű sorozat,igaz még csak az 1. résznél tartok. Majd ki kell találnom,hogy a bőség zavarában melyik sorozatok kerüljenek ki győztesen, és melyikeket fogom elnapolni. Koreaban csak az évi első 20-30-40 ( :O ) sorozat közül nehéz választani, a többit nyugodtan félre lehet tenni... :P Ha a szereplők ismertsége számít a választásnál, a főszereplő hölgyet már láttam a Bad Guyban, a főszereplő urat egyelőre sehol sem,a haja nem zavar, illik a karakterhez. :)
  • KockásLee JongSukra szabott szerintem totál az ügyészi figura, és Suzy is sokkal inkább jelenlévőnek tűnik, mint az UFben. Nagyon tetszik,hogy a kibontakozó szerelmi szál mellett lassan-lassan kibontakozik,hogy mi is köti össze a 3 álmodó embert. Köszi a fordítást!