Card image cap

While you were sleeping

lapishun

Lee Jong-Suk és Suzy új, romantikus, álmokon túl ívelő sorozata.

Film adatlap

While you were sleeping

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2017-09-27
Epizódok száma
32
Suzy és Lee Jong-Suk szerelmi története

Tovább a filmhez/felirathoz
Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
 • Kockás
  2017-10-20 01:29:00
  Lee JongSukra szabott szerintem totál az ügyészi figura, és Suzy is sokkal inkább jelenlévőnek tűnik, mint az UFben. Nagyon tetszik,hogy a kibontakozó szerelmi szál mellett lassan-lassan kibontakozik,hogy mi is köti össze a 3 álmodó embert. Köszi a fordítást!
 • Kockás
  2017-10-15 00:51:22
  Az eddig látott részek alapján lehet, Rózsa,hogy beválogatnak a koreai forgatókönyvírók közé. :D
 • rozsa.farkas99
  2017-10-12 11:09:51
  Köszönöm a feliratot. Csak véletlenül kezdtem bele, nem is figyeltem, hogy most futó sori. Így aztán most hétről hétre veletek együtt nézem, igazán aranyos, kedves kis sori eddig.. Remélem nem krimi lesz a vége, mint oly sok vígjátéknak)))
 • cskorni
  2017-10-08 14:41:20
  Nagyon jó kis sorozat!! Köszönöm, hogy lefordítjátok.
 • lapishun
  2017-10-02 00:00:38
  Szia chinatsumassu!

  Köszi, hogy szóltál, már azóta javítva lett. :)
 • chinatsumassu
  2017-09-29 11:33:17
  Köszönöm a feliratokat!
  A 4. részt letöltés után nem tudom megnyitni, mert hibás fájlt ír ki. A többivel nem volt gond. Meg tudnátok nézni, hogy mi lehet a gond. Előre is köszönöm.

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások
 • KockásEz a történet..., az jutott eszembe,hogy milyen szívesen megnézném ezt a filmet akármelyik magyar csatornán karácsonykor az ezredik ismétlés helyett! Valóságos, humoros, ugyanakkor megrendítően szép is.
 • KockásImádom, hogy ismertetőt, meg egyáltalán, véleményt írtok sorozatokhoz! :) Ezzel a címmel, illetve az AsianWikin található leírás alapján sokadik lett volna, ha egyáltalán nekiállok. Közben pedig szórakoztató, gördülékeny történetszövésű sorozat,igaz még csak az 1. résznél tartok. Majd ki kell találnom,hogy a bőség zavarában melyik sorozatok kerüljenek ki győztesen, és melyikeket fogom elnapolni. Koreaban csak az évi első 20-30-40 ( :O ) sorozat közül nehéz választani, a többit nyugodtan félre lehet tenni... :P Ha a szereplők ismertsége számít a választásnál, a főszereplő hölgyet már láttam a Bad Guyban, a főszereplő urat egyelőre sehol sem,a haja nem zavar, illik a karakterhez. :)
 • KockásLee JongSukra szabott szerintem totál az ügyészi figura, és Suzy is sokkal inkább jelenlévőnek tűnik, mint az UFben. Nagyon tetszik,hogy a kibontakozó szerelmi szál mellett lassan-lassan kibontakozik,hogy mi is köti össze a 3 álmodó embert. Köszi a fordítást!