Card image cap

Bing Goo

lapishun

No kérem, itt a legújabb retro őrületet meglovagló, 2 részes dráma, a Binggoo (avagy Frozen Love / Fagyott szerelem).

Számomra a teljes homályból érkezett ez a sorozat, így érdeklődve vágtam bele az első részbe. Hamisíthatatlan 70-es évekbeli hangulat, hosszú hajú fiúk, rövid szoknyás lányok (a kettő valahogy fordítottan volt arányos akkoriban)...

Az első képsorok tényleg meggyőzőek voltak, sikerült rögtön megfelelő hangulatba ringatniuk.

Akik számára idegen e korszak, az betekintést kap, hogy ekkortájt a rendőrség bizony keményen vegzálta a hagyományos értékrendtől eltérő viseleteket. Persze mindez vicces formában jelenik meg a képernyőn tökéletes keretet adva a főszereplők összemesélésének, ami tényleg szuperre sikeredett: a virággal a kézben, szoknyaként felkötött terítőben való menekülés a tüntetők között fenomenális volt.

Az első résznek remek humora van, de remek érzékkel nyúlnak a komoly, elég drámai témákhoz is. Borítékolható, hogy jó pár zsebkendőre lesz szükségünk a további részekhez, a nevetéstől és a sírástól előbukkanó könnyeinkhez egyaránt.
A karakterek jól megformáltak, bár túlságosan még nem mélyedhettük el bennük.
A történet egyelő kifejezetten jónak tűnik, érdemes mindenkinek felfedeznie, majd együtt izgulni...

Az első részt kiemelkedően jónak találtam, így megérdemli a magas pontot.
Értékelés: 9/10

Magyar felirat: 01 02

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
 • Kockás
  2017-10-21 22:01:01
  Ez a történet..., az jutott eszembe,hogy milyen szívesen megnézném ezt a filmet akármelyik magyar csatornán karácsonykor az ezredik ismétlés helyett! Valóságos, humoros, ugyanakkor megrendítően szép is.
 • sanitasvanitas
  2017-09-23 11:28:02
  Most már én is kíváncsi lettem erre a sorozatra. köszi a fordítást!

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások
 • KockásEz a történet..., az jutott eszembe,hogy milyen szívesen megnézném ezt a filmet akármelyik magyar csatornán karácsonykor az ezredik ismétlés helyett! Valóságos, humoros, ugyanakkor megrendítően szép is.
 • KockásImádom, hogy ismertetőt, meg egyáltalán, véleményt írtok sorozatokhoz! :) Ezzel a címmel, illetve az AsianWikin található leírás alapján sokadik lett volna, ha egyáltalán nekiállok. Közben pedig szórakoztató, gördülékeny történetszövésű sorozat,igaz még csak az 1. résznél tartok. Majd ki kell találnom,hogy a bőség zavarában melyik sorozatok kerüljenek ki győztesen, és melyikeket fogom elnapolni. Koreaban csak az évi első 20-30-40 ( :O ) sorozat közül nehéz választani, a többit nyugodtan félre lehet tenni... :P Ha a szereplők ismertsége számít a választásnál, a főszereplő hölgyet már láttam a Bad Guyban, a főszereplő urat egyelőre sehol sem,a haja nem zavar, illik a karakterhez. :)
 • KockásLee JongSukra szabott szerintem totál az ügyészi figura, és Suzy is sokkal inkább jelenlévőnek tűnik, mint az UFben. Nagyon tetszik,hogy a kibontakozó szerelmi szál mellett lassan-lassan kibontakozik,hogy mi is köti össze a 3 álmodó embert. Köszi a fordítást!