Card image cap

Reunited Worlds

lapishun

Kedvenc foglalatosságom, mikor úgy kezdek bele egy doramába, hogy semmit nem tudok róla. Így hát, mikor elindítottam a Reunited Worlds-öt és Chaeyeon-t láttam meg benne, rögtön mosolyra húzódott a szám. Bár nem tartozik a kedvenceim közé a DIA (és IOI) üdvöskéje, de kénytelen vagyok elismerni, hogy tényleg csodaszép és teljesen elfogadhatóan játszik (a Drinking Solo-ban szerepelt eddig).
A nyitó képsorok kifejezetten szépek voltak, nem fordultak át giccsbe, gratula érte az operatőrnek, ritka az ilyen koreai sorozatban.

Kár, hogy nem csak a két fiatal meghitt pillanatát, hanem az én szórakozásomat is tönkretették a hirtelen megjelenő ripacs, tizenévest játszó felnőttek, pedig Chaeyeont még órákig elnézegettem volna ahogy elmélyülten fésülgeti a srácot.

A My Love Eun Dong óta nem láttam ilyen jól összeválogatott színésznő párost, akik ennyire hasonlítanak egymásra. Nem mondom, hogy Yeonhee és Chaeyeon mint két tojás… de remek munkát végzett a casting.

Ejj… A nagy fa alatti jelenet miatt megint csak dicsérni tudom az operatőrt, és a helyszínválasztást. Tényleg gyönyörű volt. Kár, hogy az írók nem tettek ki igazán magukért, s eléggé életszerűtlenre sikeredett a fiatal párocska közti évődés.

Aztán elkezdődik a történet, amiről nem szabad semmit írnom, hisz csupa-csupa spoiler lenne. Elég annyi, hogy az elkövetkező 5 perc magával ragadó. Így kell mesélni! Így kell bemutatni valamit!
Bár más koreai rendezők tanulhatnának ebből! Egy elejtett szó nélkül, mesteri fényképezéssel, csodálatos (de nem tolakodó) zenével, kifejező színészi játékkal… így kell történetet mesélni!

Aztán dobhatjuk a remek hangulatot a kukába, mert a ripacsok visszatérnek ezúttal felnőttként, s tönkre tesznek mindent. Ejj… kár érte.

Egyelőre a Reunited Worlds megfogott. De sok múlik a folytatáson, mert amilyen magasra tudott repíteni az első rész oly magasról dobott le a sárba, ami nem volt túl kellemes.
Nehéz objektíven értékelni a látottakat, hisz túl nagy volt a kilengés minden irányban. Sok múlik a forgatókönyvön, hogy hogyan alakítják az első pár rész történéseit. Egyelőre kíváncsian várom a folytatást..

Értékelés: 6/10

Magyar felirat: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
 • Raczka
  2017-10-02 09:18:15
  Köszönöm az új részeket!!!
 • Raczka
  2017-09-22 18:54:35
  Hálásan köszönöm a feliratokat, üdv: Kata
 • felipe
  2017-08-26 11:38:08
  Kedves lapishun!
  Nagyon köszönöm, hogy belefogtál a sorozatba. Nekem eddig aranyosnak tűnik és cukik a fiúk.
  További sok szabadidőt a fordításhoz.
  Minden jót kívánok.
  Mónika

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások
 • KockásEz a történet..., az jutott eszembe,hogy milyen szívesen megnézném ezt a filmet akármelyik magyar csatornán karácsonykor az ezredik ismétlés helyett! Valóságos, humoros, ugyanakkor megrendítően szép is.
 • KockásImádom, hogy ismertetőt, meg egyáltalán, véleményt írtok sorozatokhoz! :) Ezzel a címmel, illetve az AsianWikin található leírás alapján sokadik lett volna, ha egyáltalán nekiállok. Közben pedig szórakoztató, gördülékeny történetszövésű sorozat,igaz még csak az 1. résznél tartok. Majd ki kell találnom,hogy a bőség zavarában melyik sorozatok kerüljenek ki győztesen, és melyikeket fogom elnapolni. Koreaban csak az évi első 20-30-40 ( :O ) sorozat közül nehéz választani, a többit nyugodtan félre lehet tenni... :P Ha a szereplők ismertsége számít a választásnál, a főszereplő hölgyet már láttam a Bad Guyban, a főszereplő urat egyelőre sehol sem,a haja nem zavar, illik a karakterhez. :)
 • KockásLee JongSukra szabott szerintem totál az ügyészi figura, és Suzy is sokkal inkább jelenlévőnek tűnik, mint az UFben. Nagyon tetszik,hogy a kibontakozó szerelmi szál mellett lassan-lassan kibontakozik,hogy mi is köti össze a 3 álmodó embert. Köszi a fordítást!