Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Reunited Worlds

lapishun 5184 megtekintés, 10 hozzászólás
Kedvenc foglalatosságom, mikor úgy kezdek bele egy doramába, hogy semmit nem tudok róla. Így hát, mikor elindítottam a Reunited Worlds-öt és Chaeyeon-t láttam meg benne, rögtön mosolyra húzódott a szám. Bár nem tartozik a kedvenceim közé a DIA (és IOI) üdvöskéje, de kénytelen vagyok elismerni, hogy tényleg csodaszép és teljesen elfogadhatóan játszik (a Drinking Solo-ban szerepelt eddig).
A nyitó képsorok kifejezetten szépek voltak, nem fordultak át giccsbe, gratula érte az operatőrnek, ritka az ilyen koreai sorozatban.

Kár, hogy nem csak a két fiatal meghitt pillanatát, hanem az én szórakozásomat is tönkretették a hirtelen megjelenő ripacs, tizenévest játszó felnőttek, pedig Chaeyeont még órákig elnézegettem volna ahogy elmélyülten fésülgeti a srácot.

A My Love Eun Dong óta nem láttam ilyen jól összeválogatott színésznő párost, akik ennyire hasonlítanak egymásra. Nem mondom, hogy Yeonhee és Chaeyeon mint két tojás… de remek munkát végzett a casting.

Ejj… A nagy fa alatti jelenet miatt megint csak dicsérni tudom az operatőrt, és a helyszínválasztást. Tényleg gyönyörű volt. Kár, hogy az írók nem tettek ki igazán magukért, s eléggé életszerűtlenre sikeredett a fiatal párocska közti évődés.

Aztán elkezdődik a történet, amiről nem szabad semmit írnom, hisz csupa-csupa spoiler lenne. Elég annyi, hogy az elkövetkező 5 perc magával ragadó. Így kell mesélni! Így kell bemutatni valamit!
Bár más koreai rendezők tanulhatnának ebből! Egy elejtett szó nélkül, mesteri fényképezéssel, csodálatos (de nem tolakodó) zenével, kifejező színészi játékkal… így kell történetet mesélni!

Aztán dobhatjuk a remek hangulatot a kukába, mert a ripacsok visszatérnek ezúttal felnőttként, s tönkre tesznek mindent. Ejj… kár érte.

Egyelőre a Reunited Worlds megfogott. De sok múlik a folytatáson, mert amilyen magasra tudott repíteni az első rész oly magasról dobott le a sárba, ami nem volt túl kellemes.
Nehéz objektíven értékelni a látottakat, hisz túl nagy volt a kilengés minden irányban. Sok múlik a forgatókönyvön, hogy hogyan alakítják az első pár rész történéseit. Egyelőre kíváncsian várom a folytatást..

Értékelés: 6/10

Magyar felirat: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 15 16
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Wise Prison 1 rész után
lapishun 2145 megtekintés, 4 hozzászólás Nem vagyok egy nagy sport rajongó, de amilyen klasszul összevágták a film első percét, azt öröm volt nézni. Bár
Boldog nőnapot!
lapishun 1063 megtekintés, 3 hozzászólás Boldog nőnapot kíván minden látogatónak, szerkesztőnek és fordítónak az a-pop.eu teljes csapata!