Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Nayeon mini interjúja a Nylon magazinban

lapishun 372 megtekintés, 0 hozzászólás
Nayeont pont a Twice világkörüli turnéja előtt hívtuk el fotózásra, de a sűrű beosztása ellenére sem tűnt fáradtnak, sőt mindenkit jókedvre derített közvetlen mosolyával.

"Ez már a negyedik év, mióta megalakult a Twice. Bár mindig is inkább reggel voltam aktív, a késő hajnalig elhúzódó munka miatt általában 9 óra után kelek fel.

6 évig voltam trainee, ami nem is túl hosszú, nem is túl rövid idő. De mindenképp meghatározó része volt az életemnek, hisz középiskolás éveimet már a JYP-nál töltöttem és rengeteg-rengeteg élménnyel lettem gazdagabb."

Mikor megdícsértük külsejét, Nayeon visszafogott mosollyal az arcán így válaszolt:



"Rengeteg nálam szebb lány van, de én úgy szeretem magamat, ahogy vagyok. Korábban ez nem volt így, de mára már minden a helyére került, és teljesen elfogadtam önmagamat."

Forrás: Nylon magazin
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

KPOP STAR 27-28
lapishun 1176 megtekintés, 0 hozzászólás Bár vélhetően sokan ismerik a KPOP STAR című műsor által befutott tehetségeket, hazánkban magát a műsort nem sokan ismerik. Épp ezért egy
Blue hour
lapishun 754 megtekintés, 0 hozzászólás Mindig megfogadom, hogy nem kezdek felelőtlenül japán film megnézésébe, mert általában nem én emésztem meg a filmet, hanem az engem. A Blue
While you were sleeping
lapishun 7318 megtekintés, 9 hozzászólás Lee Jong-Suk és Suzy új, romantikus, álmokon túl ívelő sorozata.
Abyss - az első rész után.
Wu Xing 1619 megtekintés, 4 hozzászólás Nem szoktam elolvasni a tartalmat, és általában minden sorozat 3 esélyt (3 rész) kap tőlem. Az Abyss azonban kivétel lett, sajnos…. Egy
Cookie beállítások