Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Love Affairs in the Afternoon - 1. rész után

lapishun 420 megtekintés, 0 hozzászólás
Nincs sok bizalmam a feldolgozások iránt, így picit kételkedve fogtam bele a japánok sikersorozatának koreai feldolgozásába.

Nagyjából egy perc telt el, mikor már tudtam, hogy jó irányba haladunk. Szeretem, mikor hangulatos, karakterformáló jelenetekkel indul egy sorozat. Sokatokkal vitatkoztam már erről, de egyszer próbáljátok ki! Indítsátok el egy új sorozat első epizódját és az első perc végén állítsátok meg! Szerintem, amelyikről tudtok mit mondani, érzéseket, hangulatot kelt bennetek már ennyi idő alatt is, abban már nem nagyon fogtok csalódni.
Itt az első percben már kapunk három remekül fényképezett jelenetet, amiben az első hangulatot teremt, a második kíváncsiságot szül, a harmadik karaktert formál. Remek kezdés! Remek!



De nem csak az első benyomás tetszett. Az első epizódban egy elég összetett szerelmi sokszöget vázoltak fel néhány egészen jól felépített karakterrel, olyanokkal, akikkel ritkán találkozunk koreai sorozatban. A főszereplő kissé naív életszemlélete mellé tankönyvszerűen csatlakoztatják be a sokat látott, érett, gazdag feleséget és a kapcsolataikat.



A sorozat a boldogságról, illetve annak kereséséről szól, kedvesen és egyszerűen. Néhol túl egyszerűen, ez igaz, de ez nem válik kárára, hiszen végig emberi és teljesen hihető marad. Akad egy-két eltúlzott karakter (a két férj), de még bőven az elviselhetőség határán belül maradnak.
A két női főszereplőt csak dicsérni tudom, főleg Park Ha-Sunt, aki a gyerekszerepekből kinőve igazán érett és remek színésznő lett, tényleg élvezet nézni a játékát. És akkor beszéljünk a férfi színészekről! Mivel ez is nőközpontú sorozat, alig-alig tűnnek fel a képernyőn, de így is elmondhatom, hogy Lee Sang-Yeob végre kinőtt a bájgúnár szerepből. Nagyon tetszik a visszafogott, de kifejező játéka. Jo Dong-Hyuk viszont nagy csalódás. Túljátszott „hűde menő vagyok” karaktere az első részben engem inkább megmosolyogtatott, semmint komolyan tudjam venni az alakítását (azt a fél percet).



Nagyon élveztem az első részt. Egy igazi felnőtt dráma, finom történet szövéssel, remek narrációval és jó alakításokkal. Az idei nyár legjobb sorozata számomra eddig.
Értékelés: 8/10

Film adatlap

Love Affairs in the Afternoon

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2019-07-05
Epizódok száma
16
Házasság és affér

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

My only one - 110 rész után
lapishun 914 megtekintés, 0 hozzászólás Tudom, a többség nem nagyon néz hétvégi családi sorozatot és meg is értem, hisz fordítás nem nagyon készül ezekhez, ha bele is kezd
Lee Gi Kwang, Kim Kang Woo és Yeo Jin Goo a Circle-ben
lapishun 1019 megtekintés, 1 hozzászólás Ahogy tegnap megírtuk, a TVN új scifijébe Gong Seung Yeon is csatlakozik. A Ma i hír, hogy férfi főszereplő hármas a Lee Gi Kwang, Kim Kang
Arthdal Chronicles - 1. rész után
lapishun 3028 megtekintés, 1 hozzászólás Azt hiszem, nem túlzok, ha azt mondom, az Arthdal Chronicles sokak által az év legjobban várt sorozata. Én is nagyon vártam, hisz kíváncsi
Radiant Office - az év egyik meglepetése
lapishun 2804 megtekintés, 2 hozzászólás Szerelmes vagyok. Gondolom sokan olvastatok már tőlem kemény kritikát, hisz örömmel szabdalom darabokra a legnagyobb közönség sikereket is,
Cookie beállítások