Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


My Absolute Boyfriend - 1. rész után

lapishun 3575 megtekintés, 0 hozzászólás
Bajban vagyok. Ugyanis ha van téma a koreai sorozatgyártásban, ami teljesen hidegen hagy, az az életre ébredő robotok. Hiába tartoztak gyermekkorom meghatározó olvasmányai közé Asimov robottörténetei, egész egyszerűen ezt a témát képtelen vagyok befogadni. Vagy éppen pont ezért. A régi scifik az embert, az emberi kapcsolatokat, a társadalmi problémákat boncolgatták a robotok, mint eszközön keresztül. Ezekben a "modern koreai" sorozatok viszont annyira üresek ebből a szempontból, hogy én csak olyan kongó ürességet tapasztalok velük kapcsolatban, mintha a Bádogember páncélját kopogtatnám meg az Ózból.



Jó, persze tudom, ez nem scifi, hanem romantikus vígjáték, de valahogy se a romantikát nem találom benne, se a humort.

Hiába találtam jónak Minah alakítását, valahogy mégsem tudtam beleszeretni a karakterébe, ahogy a sablonos szépfiúk egyikét sem tudtam megkedvelni.

A történetet nem bántom, hisz sok újat nem lehet kihozni a témából, de a forgatókönyv és a rendezés is szerintem borzalmas. A jelenetek rosszul vannak súlyozva, és rossz ütemben követik egymást. A karakterek számára meghatározó eseményeket hol alig mutatják meg, hol annyira kidomborítják, hogy már-már nevetségessé teszik. Valahogy az egész egy hiteltelen, érték nélküli díszletnek tűnt számomra minden, amit láttam.



Persze a lesújtó véleményem ellenére nehezen tudom azt mondani, hogy ez egy rossz sorozat lenne, inkább a "semmilyen" a találó kifejezés.

Értékelés: 4/10

Film adatlap

My Absolute Boyfriend

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-05-15
Epizódok száma
32
Mesterséges értelem = mesterséges érzelem?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Super Junior-visszatérés - Lo Siento - Frissítve!
Brigi 1266 megtekintés, 0 hozzászólás Érdekes koncepcióra számíthatnak a SUJU-rajongók április 12-én, ugyanis az együttes, mely idén fennállásának 13. évfordulóját
Karbantartás az oldalon
lapishun 14 megtekintés, 0 hozzászólás Rövid ideig (~1 óra) a bejelentkezés funkció nem fog működni.
Angel's Last Misson: Love - 2 rész után
lapishun 2260 megtekintés, 1 hozzászólás Az ezerszer látott téma ezeregyedik feldolgozása. Nehéz nem ezzel a gondolattal kezdeni az írásom. És valószínű, mindenkinek ez fog eszébe
Behemoth
lapishun 1564 megtekintés, 1 hozzászólás Páran ismeritek a kínai filmekhez fűződő viszonyomat. Nos, eljött az ideje annak, hogy levegyem a kalapom előttük. A Behemoth ugyanis egy
Cookie beállítások