Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Doctor Prisoner - 1. rész után

lapishun 1993 megtekintés, 6 hozzászólás
Ha van műfaj, ami nem nekem való, az az orvosos sorozat, legalábbis a koreai darabok, mert dr House-t pl imádtam, na de az inkább egy remekbe szabott karakter dráma volt.

Amikor megpillantottam a Doctor Prisoner plakátját, rögtön tudtam, hogy nem... ezt a sorozatot nem szabad elkezdenem, kerüljem el messze! De hát, miféle öntudatos sorozatfogyasztó/kritikus az, aki megfutamodik bármitől és nem gyűri át magát legalább az első részen? Ugye?!

Ezzel a felkiáltással neki is vetettem magam a Doctor Prisonernek. Bár ne tettem volna! Ugyanis pont olyan lett, mint amilyenre számítottam. Már az első percben komoly problémáim voltak a karakterek komolyan vehetőségével. Hiába volt remek ötlet, ahogy a betegség szimulálását eljátszották, a színészi játék olyan túlzó volt, hogy ez után a legvéresebb (mármint szó szerint véres), komolynak szánt jeleneteket sem tudtam elhinni...

És most elkövethetném azt a hibát, hogy hosszan elemzem a sorozattal kapcsolatos problémákat... de nem teszem. Helyette azt írom le inkább, hogy:

Ez egy remek sorozat! Isteni pasik vannak benne, meg jó poénok. Sírni is lehet rajta! Meg amúgy is szexi a sok fehér köpeny! Meg micsoda remek történetet írtak hozzá!

Szóval... ha nőnek születtél (velem ellentétben), akkor ez a te sorozatod! Ki ne hagyd! Ígérem, remekül fogsz szórakozni. Én sajnos ehhez rossz testbe születtem.

Hímsoviniszta értékelés:

2/10
Film adatlap

Doctor Prisoner

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
drama
Vetítés dátuma
2019-03-20
Epizódok száma
16
A rab doki

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Individualist Ms. Ji-Young
lapishun 3391 megtekintés, 8 hozzászólás Soha nem gondoltam volna, hogy Koreában születhet ilyen őszinte és felnőtt alkotás! Az első rész után az Individualist Ms. Ji-Young rögtön
1.év
varganiki 2283 megtekintés, 30 hozzászólás Sziasztok, ez egy személyes jellegű poszt lesz. Májusban lesz egy éve, hogy fordítani kezdtem, így ezt megünnepelendő, először hagyom, hogy
2017 Doramáinak hölgyei
Wu Xing 3477 megtekintés, 9 hozzászólás Végre, ez a nekem való világ! Előre is elnézést! De mivel férfiból vagyok, bizony elég, ha szép a hölgyike, nem feltétlenül kell
Karbantartás az oldalon
lapishun 14 megtekintés, 0 hozzászólás Rövid ideig (~1 óra) a bejelentkezés funkció nem fog működni.
Cookie beállítások