Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Pandora

lapishun 1281 megtekintés, 0 hozzászólás
Nehéz dolog erről a filmről írni. Nehéz, mert érződik a szándék, hogy a készítők mit szerettek volna megmutatni. De sajnos nagyon félre siklott minden, a végeredmény pedig elég nehezen értékelhető lett.

A film teljesen olyan, mintha egy '80-as évekbeli amerikai katasztrófa filmbe beleerőszakoltak volna egy koreai családi drámát a 2000-es évek elejéről. Értjük, hogy az elmaradott vidék és a fejlett ipar és városi technológia kontrasztját akarták vászonra festeni, de ez olyan katyvaszban sikerült, hogy a filmről egyszerűen nem lehet eldönteni, mikor játszódik 1970-ben, vagy 2010-ben.



A forgatókönyv egyszerűen csapni való. Rosszul súlyoz a különböző témák között. A családi dráma elhomályosítja a politikai/társadalmi problémát, és az izgalmakra is kevés hangsúly jut.



Az is elképesztő, hogy azt éreztetik velünk, egy atomerőművet csupa dilettáns gyökér irányít egy halom birka élén.
A színészi játék is nagyon vegyes. Hiába van pár egész jól sikerült jelenet, ha utána a túljátszott ripacskodás mindent tönkre tesz.
Viszont a látványra nem lehet panaszunk. Ám ez egy katasztrófa filmnél elég alap követelmény.

Azt ugyan nem mondhatjuk, hogy a Pandora unalmas film lenne, de sajnos a szórakoztatás minősége nem üti meg azt a szintet, amiért az ember szívesen kifizetné a mozijegy árát.
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Pristin - Wee Woo trailer
lapishun 986 megtekintés, 0 hozzászólás Ezt is megértük... Hosszú évek után végre megkapjuk az első Pristin (korábbi Pledis Girlz) mv-nket... pontosabban még csak a trailert
Melyik funkció hiányzik leginkább az oldalon?
lapishun 1981 megtekintés, 30 hozzászólás Szavazz arról, hogy mit szeretnél látni az oldalon! Hozzászólásban írj bármi, amit ezeken felül szeretnél még látni! -A
Tribes and Empires Ki kicsoda?
lapishun 2950 megtekintés, 22 hozzászólás Igyekeztem minden fontosabb karaktert összeszedni, de a lista még nem teljes, majd ahogy haladok előre a fordításban, pótlom mindenkihez a
Criminal Minds
lapishun 5785 megtekintés, 15 hozzászólás Elindult Junki legújabb sorozata, az amerikai Criminal Minds koreai feldolgozása. Magyar felirat:
Cookie beállítások