Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Fiery priest - 1. rész után.

lapishun 4616 megtekintés, 0 hozzászólás
Halvány fogalmam sincs, hogy fogjak bele... Már 10 perce töröm a fejem azon, hogy milyen felütéssel vágja bele az írásba a Fiery Priest kapcsán.

Kezdjük talán azzal, ha idén kijön még egy sorozat, amiben ügyész szerepel, én főbe lövöm magam... Elég már! Nem kell több ügyész! Hant lehet velük rekeszteni!



Aztán az egy dolog, hogy minden koreai sorozatban a rendőrségen és az ügyészségen csak válogatott analfabéta barmok dolgoznak, de most már a vallás is erre a sorsra jutott.

Én magam nem vagyok hívő, de mind a kereszténység, mind a koreai hagyományok ilyen fajta bemutatása, amit a sorozatban kapunk... háááát... értem én, hogy poénnak szánják, de attól még otromba. Egyáltalán nem iróniáról, vagy kritikáról van szó, hanem gyermeteg, bántó élcelődésről.

Egyszerűen lehetetlenség komolyan venni a főhősben dúló embertelen szörnyűségek átélése okozta lelki fájdalmat, mikor állandóan nevettetni akarnak vele. Ez egyszerűen nem működik.

A karakterek 90%-a eltúlzott és defektes. Ha csak egy-két ilyen lenne, akkor még szórakoztató lenne, de itt MINDENKI egy idióta. A rosszabbik fajtából.

És emiatt tökéletesen mindegy, hogy a színészgárda amúgy kikből áll, a karakterek olyan kibírhatatlanok számomra, hogy még Mézecskét is nehezemre esik elviselnem (pedig amúgy imádom).

Ezek számomra olyan fájó pontok, hogy emiatt csak feszengek a képernyő előtt. Nem tudok feloldódni, nem tudok a történetre figyelni, nem élvezem a humorát a sorozatnak, és a színészek játékára sem vagyok így kíváncsi.

Aki ezeken túl tud lépni, az szerintem remekül szórakozhat. Én nem tudok.

Értékelés: 4/10
Film adatlap

Fiery priest

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2019-02-15
Epizódok száma
40
Pap vagy gengszter?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Item - 1. rész után
lapishun 1862 megtekintés, 2 hozzászólás Húúú... nehéz dolgom van. Jól felkészültem rá, hogy ma este neki esek az Itemnek, végig nézem és írok róla valami ajánló féleséget.
Black – 1. rész után
lapishun 3160 megtekintés, 6 hozzászólás A Black nem árul zsákbamacskát. Már az első jelenetben nyilvánvalóvá teszi, hogy nem könnyű limonádéval lesz dolgunk. Itt bizony lesz
Nyerj páros belépőt a Koreai Filmfesztálra!
lapishun 1502 megtekintés, 8 hozzászólás Nyereményjátékunkban belépőt nyerhetsz a Koreai Filmfesztivál budapesti Sugár Moziban vetített filmjeire. A
Kill It - 1. rész után
lapishun 2929 megtekintés, 4 hozzászólás Feltételezem a női nézők számára legalább olyan élvezet nézni Jang Ki Yongot a képernyőn, mint amekkorát Nana okoz számomra. Jó, jó,
Cookie beállítások