Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Best Chicken - 1. rész után

lapishun 2049 megtekintés, 6 hozzászólás
Mióta koreai sorozatokat nézek, azt figyeltem meg, hogy az országos tévéadók drámái közt kevesebb a kedvemre való, a kisebb, kábeles adók műsorai sokkal inkább lekötnek. Azokon valahogy nem érződik, hogy széles tömegeknek akarnának megfelelni és a nézettség/bevétel utáni ácsingózás sem érződik rajtuk annyira.



A Legjobb Csirke (Best Chicken) című sorozat az MBN-en indult és semmit nem tudtam róla, vaktában próbáltam ki. És nagyon nem bántam meg. Az első jeleneteknél már érződött a kis, házias légkör, nyoma sem volt semmi nagyravágyásnak, minden békésnek, családiasnak, szerethetőnek tűnt. Elnéztem a bénácska színészfiúk játékát is, nem zavart, hogy kezdők, szívből játszanak és ennyi elég volt. Aztán felsikkantottam, mikor feltűnt a női főszereplő. Sohye-t jó volt viszont látni és végre főszerepben!



A sorozat így elsőre egy „feelgood” alkotásnak tűnik, ahol nem a viharos történeten, hanem a hangulaton van a hangsúly. Még nem merem elkiabálni, hogy az Age of Youth köszönt vissza az első rész láttán, - azt a szintet nehéz lesz megugrani – de mindenképp pozitív benyomásokra tettem szert.



Az egész olyan, akár egy kamara vígjáték, akár egy helyszínen is játszódhatna a történet. (Igazából az első epizód végig egy utcán belül játszódik). Egyelőre könnyű darabnak tűnik, persze felvillantották pár pillanatra a háttérben húzódó drámát, de ennyiből még nem látszik, mennyire akarják kifejteni azt.

Én mindenképp kipróbálásra javaslom, a szereplők szerethetők, a történet aranyos, a hangulata pedig egész egyszerűen remek. Persze látszik, hogy kevés pénzből készült, de ezen nem tudok fennakadni, ha lelkesedéssel és szívvel pótolják azt.

Értékelés: 9/10
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Ki kicsoda az Eternal Love-ban
Wu Xing 4792 megtekintés, 2 hozzászólás A főbb szereplők törzsek ill. családok szerint. Azoknak akik nem szereti a spoilereket, javaslom mindegyik résznél az indító zene
2018 második leghallgatottabb dala
lapishun 1317 megtekintés, 1 hozzászólás Aki rajta tartja a kpop szcéna ütőerén az ujját, az valószínű emlékszik, hogy tavaly fáradtan sóhajtottunk fel, mikor híre jött, hogy
My Secret Romance - 1. rész
lapishun 4773 megtekintés, 0 hozzászólás Be kell valljam, elég erős prekoncepcióval ültem le megnézni a My Secret Romance első részét. Az előzetesek által felvázolt sablonos,
Lee Gi Kwang, Kim Kang Woo és Yeo Jin Goo a Circle-ben
lapishun 1021 megtekintés, 1 hozzászólás Ahogy tegnap megírtuk, a TVN új scifijébe Gong Seung Yeon is csatlakozik. A Ma i hír, hogy férfi főszereplő hármas a Lee Gi Kwang, Kim Kang
Cookie beállítások