Card image cap

Children of Nobody - 1. rész után.

lapishun

Országos adón ritkán látni komolyabb témát feldolgozó krimit, így kissé szkeptikusan ültem le az MBC új sorozatát megnézni. Sajnos a rossz előérzetem jogos volt, ennek a sorozatnak kábelen lenne a helye, ahol sokkal durvább és reálisabb formában mutathatták volna be, s akkor talán az év egyik legjobb sorozata lehetne. Így sajnos "csak" egy jó sorozat lett belőle.

A történetről nem írok semmit, mert egyrészt az első részben csak egyik rejtélyt mutatták be a másik után, másrészt nem akarok semmit lelőni. A sorozat valahol a pszicho-thriller és a mély karakterdráma között van félúton. A sztori kifejezetten érdekes, de az én ízlésemnek kicsit túl misztikus. A sorozat világ jól felépített, látszik, hogy nem 5 perc alatt lett összedobva a forgatókönyv, viszont a dramaturg nem sikerült ilyen jól. A párbeszédek néha suták és erőltetettek, érződik rajtuk, hogy azért ilyenek, mert a feszes tempójú sztori megköveteli, hogy nyílegyenesen haladjon minden. Így a főszereplők bemutatására nem sok idő jut, nem igazán ismerjük meg őket, ezért kicsit személytelen az egész, nem tudunk azonosulni velük, se átérezni a problémájukat. Márpedig amilyen problémákat felvet a sorozat, azokhoz kell az empátia, mert főleg gyerekek körül forog a téma.

Összességében elmondhatom, hogy MBC-s krimihez képest jól sikerült az első rész, mindenkinek ajánlom kipróbálásra, aki szereti a rejtélyeket.

Értékelés: 7/10

Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások