Card image cap

The Liar and his lover - 1. rész

lapishun

Istenem, erről nekem miért nem szólt senki? Ez a felkiáltás hagyta el a számat, ahogy elmerültem a The liar and his lover című sorozat első részében. A Monstar óta várom, hogy a koreai sorozatgyártás újra valami fiatalos zenés sorozattal rukkoljon elő. És mikor végre megtörténik én majdnem lemaradok róla?Lássuk, miért is vagyok úgy oda meg vissza miután megnéztem az első részt! Kezdjük rögtön Joy-al. Nem vagyok nagy Red Velvet fan, de Joyt mindig is szerettem, így nagy öröm volt rögtön főszerepben látni őt élete első drámájában. A hajával még barátkoznom kell ugyan, meg azzal, hogy ne hasonlítgassam össze Hyerivel (nem tehetek róla, egyfolytában ő jut eszembe róla, ahogy a Reply 1988-ban egy tökéletes idol emberi arcát mutatták meg nekünk)…. Szóval Joy. Jól játszik. Az egyetlen panaszom ami vele kapcsolatban lehet, hogy nem engedtek teret a hangjának.

Aztán ott van Hong Seo-Young. Szintén élete első szerepe, s egyelőre legalább annyira erősnek tűnik, mint Park Sodam volt a Because its the first time-ban. Nagyon remélem ez így is marad, mert nagyon szimpatikus színésznő egyelőre.

A lányok után jöjjenek a fiúk.
Lee Hyun-Woo jól játszik, de azt kicsit bánom, hogy a szerepére nem találtak egy ici-picivel autentikusabb zenészt/énekest. Jó, tudom, hogy ő maga is énekel, de nekem nem tűnik túl hitelesnek (persze csak a zenélő jelenetekben, egyébként semmi bajom nincs vele)

Lee Seo-Wonra nagyon kíváncsi vagyok, hova fogja tudni kinőni magát, gondolom nem csak én emlékszem rá az Uncontrollably Fondból.

A történet számomra szinte mellékes volt, a hangulat és a zene volt az, amivel igazán megfogtak. Szerelmi vallomás egy egész osztály által előadott Gfriend dallal???! A lelkem eldugott zugában lelkesen ujjongott a rózsaszín szívecskéket szorongató kislány, én meg bárgyú vigyorral az arcomon élveztem végig a jelenetet! Egyes egyedül a stúdió felvétel kristálytisztasága volt zavaró, lehetett volna kissé reálisabb a hangzás. És igen, ezzel a problémámmal eljutottunk a legnagyobb sirámomig: EZT A SOROZATOT MIÉRT NEM AZ MNET-EN LÁTJUK?! Főleg technikai fronton (hogyan zenéljenek a színészek, hogyan fogja a gitárt az, aki még életében nem látott gitárt, hogy kell dobolni…. stb, és a zene keverése a jelenetekre) nem ártott volna, ha egy sokkal hozzáértőbb stáb készíti a sorozatot. Na mindegy, ne várjak túl sokat, hisz így is bőven az élvezhető szint fölött van szinte minden. (jó, persze lehet kukacoskodni, hogy ki az a hülye zeneszerző, aki a házi stúdiójában a telefonjával veszi fel, amit játszik, de mindegy)

Szóval a lényeg, hogy nálam a The liar and his lover jött… és győzött. Legalábbis az első rész.

Értékelés: 9/10

Hozzászólások
 • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.
Cikkeink
Mire jók a pontok?

Sokan észrevehettétek, hogy az oldalon megjelentek a pontok. A következőkben elmagyarázzuk a működésüket.

Dreamcatcher - Lucky strike

A Dreamcatcher debütálása elég nagyot szólt, de a siker még várat magára. Ettől függetlenül a lányok egymás után szállítják a

While you were sleeping

Lee Jong-Suk és Suzy új, romantikus, álmokon túl ívelő sorozata.

My Only Lovesong

Régóta várjuk már Lee Jong-Hyun (CNBLUE) és Kong Seung-Yeon közös sorozatát. A WGM-beli szereplésük óta sírnak a rajongók, hogy végre

Go Back Couple – 1. rész után

10 év házasság után elválnak a főszereplők. Mindketten úgy érzik, elpazarolták ifjúságukat, s azt kívánják, bár sose találkoztak

LEGJOBBAN VÁRT FORDÍTÁSOK
 • 1.
  Somehow 18
  46 kérés
 • 2.
  Age of Youth 2
  45 kérés
 • 3.
  20th Century Boy and Girl
  40 kérés
FELHASZNÁLÓI TOPLISTA
 • 1.
  Erzsike54
  1120 pont
 • 2.
  Picur
  830 pont
 • 3.
  gigi43
  770 pont
SZERKESZTŐ/FORDÍTÓ TOPLISTA
 • 1.
  Brigi
  8170 pont
 • 2.
  amoni
  6890 pont
 • 3.
  Wu Xing
  4500 pont

új VLIVE videók

Csatorna: BLACKPINK

Csatorna: BLACKPINK

Csatorna: BLACKPINK

Hozzászólások
 • lapishunNa, másodjára sikerült jó mv-t belinkelnem a cikkbe, bocs, aki még a Freeze-t látta :D...
 • varganikiÚristen, annyira aranyosak vagytok. Én köszönöm, hogy ennyire érdeklődtök a felirataim ...
 • csilla0602Én is szeretnék gratulálni az első évfordulóhoz! Nehezen, de azért sikerült választani 3 ...