Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Anonymous Noise

lapishun 1609 megtekintés, 2 hozzászólás
Rég fordítottam már japán filmet, így kicsit félve fogtam bele az Anonymous Noise-ba, főleg úgy, hogy az eredeti animét nem láttam, pedig szeretem az olyan romantikus darabokat, amiknek a fő témájuk a zene.



Az AN meleg színei könnyen elringatják az embert, hamar a film hangulata alá lehet kerülni. A fényképezés nem kiemelkedő, inkább tévés hagyományokat követ, de a látványvilággal talán épp ezért sikerül nagyon otthonos környezetet teremtenie.



A forgatókönyv sajnos nem tökéletes, aki látott már pár japán tévéfilmet, azt sok meglepetés nem érheti, de unalmasnak semmiképp nem nevezhető.



Hogy mi teszi szerethetővé mégis a filmet? A karakterek és az őket megjelenítő színészek. Bár meglepő módon az én szemem egy mellékszereplőt játszó férfi színészen akadt meg. Yosuke Sugino alakítása, mint a szőke, menő Haruyoshi senpai számomra elég emlékezetes lett.



A filmben sok dal csendül fel, így aki szereti a modern japán rockot, annak jó pár kellemes percben lesz része. (Igyekeztem minden dalszöveget lefordítani, remélem ezek élvezhetőkre sikeredtek)



A filmet mindenkinek ajánlom, aki könnyed nyári szórakozásra vágyik aranyos, romantikus történettel. A japán filmektől ódzkodónak sincs mitől tartania, a film nem a „fura, nehezen emészthető” vonalat követi.

Értékelés: 7/10
Film adatlap

Anonymous Noise

Eredeti nyelv
japan
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2017-10-25
Epizódok száma
1
Két gyerekkori szerelem és egy japán rockbanda története.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

He is Psychometric - 1 rész után
lapishun 2609 megtekintés, 1 hozzászólás Azt hiszem, bátran kijelenthetem, hogy minden kpop rajongó számára kész élvezet ez a sorozat, hisz elég csak ezt a két bandát megemlítenem:
Zene-zene-zene
Wu Xing 3797 megtekintés, 18 hozzászólás Vannak jó és kevésbé jó sorozatok, sőt vannak csapnivalóak is. Azonban, van valami, még a legrosszabb sorozatokban is, ami „nem engedi”,
Grand Prince - én megpróbáltam.
lapishun 1267 megtekintés, 0 hozzászólás Most mindenki, aki nem szokta meg, hogy a koreai kosztümös sorozatokról lekapom a szentelt vizet, az forduljon el, nézzen máshova, mert nem
Black Knight 1 rész után
lapishun 2122 megtekintés, 4 hozzászólás Páran már olvastátok a véleményemet a sorozat előzetesével kapcsolatban, így gondolom felkészültetek, hogy majd
Cookie beállítások