Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


A Hey Say Jump története

varganiki 2007 megtekintés, 3 hozzászólás
A Hey Say Jump nevű banda a Johnny's&Associates, röviden JE nevű ügynökség fennhatósága alatt áll. Debütálásuk 2007-ben történt, ám az odáig vezető út, igen döcögősre sikeredett. Egy szó, mint száz, nézzük is meg, hogyan alakult meg az ügynökség legtöbb tagját számoló csapata.


A debütálás előtt: A nagy debüt előtt mindannyian az ügynökségnél tevékenykedtek, mint Juniorok. Yabu Kota és Yaotome Hikaru a Yah-Yah-Yah nevű junior banda oszlopos tagjai voltak, míg Inoo Kei a JJ Express-ben tevékenykedett. A maradék öt tag, Yamada Ryosuke, Chinen Yuri, Nakajima Yuto, Arioka Daiki és Takaki Yuya pedig a Hey!Say! nevű kezdetleges formáció tagjai voltak, egészen egy kislemez erejéig. Aztán 2007. november 14-én jött a nagy bejelentés: Yabu Kota, Yaotome Hikaru, Takaki Yuya, Inoo Kei, Arioka Daiki, Yamada Ryosuke, Nakajima Yuto, Chinen Yuri és a frissen belépő Okamoto Keito valamint Morimoto Ryutaro-val kiegészülve megalakult a Hey Say Jump.


A debütálás: Nos, ha már van egy szépen összeszedett csapat, itt az ideje, hogy énekeljenek is valamit. Első kislemezük, az Ultra Music Power címet kapta, címadó dala pedig a 2007-es női röplabda bajnokság hivatalos dala lett. Nem ők az elsők, akik röplabdabuzdító nótával kezdtek, előttük ott volt még a News illetve az Arashi is. És ha már debütálás, akkor üssön nagyot, erre pedig a legalkalmasabb hely a Tokyo Dome, ahol korábban a nagykutyák, mint az Arashi vagy a Kat Tun is sűrűn megfordultak. Ők lettek tehát a legfiatalabbak, akik a csarnokban felléptek a 15,7 átlag életkorral.


2008 Az első koncert DVD, színészi karrierek és az első turné: Szépen telt az idő, mikor 2008. április 30-án kiadták DVD-n a Tokyo Dome debütálást. Ugyanebben a hónapban Takaki Yuya főszerepet kapott a Gokusen 3. évadában, ami olyan idolokat tett színésszé, mint Matsumoto Jun, Kamenashi Kazuya, vagy Akanashi Jin. Természetesen JE sorozathoz, JE nóta kell, így Takaki először és eddig utoljára énekelt el szóló dalt, ami az Oretachi no Seishun címet kapta. Hogy a dal ne álljon csak ott egyedül, a Hey Say Jump is kijött egy új kislemezzel, ami a Dreams Come True címet kapta és szintén a női röplabda bajnokságtámogató dala lett. Az év Júliusában érkezett a következő kislemez, a Your Seed, ami a hazánkban is népszerű Kung Fu Panda című rajzfilm Japán változatának reklámdala lett. Októberben pedig érkezett a Scrap Teacher című iskolai dráma, főszerepben Yamada Ryosuke-val, Arioka Daiki-val, Nakajima Yuto-val és Chinen Yuri-val a főszerepben, ez pedig magával hozta az újabb kislemezt a Mayonaka No Shadow Boy-t, ami egy kissé latinos hangzású szerelmes nóta, aminek semmi köze nem volt a történethez.


2009-2010 Minden, ami belefér: Ez a két év mozgalmas volt a banda számára, szinte mindenki talált magának valamilyen elfoglaltságot, de haladjunk csak időrendi sorrendben. Márciusban Takaki ismét Gokusen-be lépett, ezúttal is Ogata Yamato szerepében. Mindeközben jött a banda tavaszi turnéja. Áprilisban elkezdődött a School Kakumei egy iskolás Show műsor, melynek Yamada Ryosuke, Yaotome Hikaru és Chinen Yuri a mai napig oszlopos tagjai. Eközben kiadták a 2008-2009-es turnéjukat DVD-n is. Június 7-én érkezett a bejelentés, hogy Yamada és Chinen egy új formációnak, a NYC Boysnak lettek a tagjai Nakayama Yuma-val, az ügynökség ifjú tehetségével együtt. Az év végén Yamada Ryosuke szerepet kapott a Hidarimei Tantei Eye speciális drámában, ahol, az együttes Memories című dala lett az ending dal. 2010-ben Takaki Yuya ismét visszatért, mint Ogata Yamato, illetve Yamada Ryosuke ismét Tanaka Ainosuke bőrébe bújt, a Hidarimei Tantei Eye drámában, ami 8 részt élt meg, ezzel együtt pedig a banda kiadta hatodik kislemezét, a Hitomi no screen-t. 2010 Júliusában elkészült a banda 1.albuma, ami a JUMP No.1 címet kapta. Az év végén pedig kiadták 7. kislemezüket, ami az Arigato Sekai no Doko ni Ite mo címet kapta.


2011 Az első show műsor és egy taggal kevesebb: 2011 tavaszán az együttes egy új műsorba kezdett, a Yan Yan Jump-ba, ami egy helyes kis versengős műsor volt, a juniorokkal kiegészülve. Sajnos a Jump se maradhatott ki a botrányból. 2011.Június 28-án ugyanis nyilvánosságra kerültek az akkor még kiskorú Morimoto dohányzós képei, így a fiút egyenes úton tették ki nem csak a bandából, de az egész ügynökségből is. 1 nappal a botrány után jelent meg az együttes 8. kislemeze, az Over ahol még Morimoto is énekelt. Az eredeti tervek szerint a fiút levették volna a lemez borítójáról, ám az addigra már nyomtatásban volt, ők pedig nem akartak csúszni a megjelenéssel. A fiúkat ezek után ismét felkérték, hogy legyenek a SUMARRY előadói, ahogyan azt már 2010-ben, illetve 2008-ban is tették. A műsorról azt kell tudni, hogy ez egy hagyomány az ügynökségnél, a JE egész történetére emlékeznek vissza, a saját valamint más együttesek dalain keresztül. A nagy bejelentés előtt a fiúknak kellet bocsánatot kérniük, Morimoto tettéért. A csapat legközelebb szeptemberben adott ki új kislemezt, a Magic Power-t, ami a Hupikék törpikék film japán változatának lett a vége főcíme. Külön érdekesség, hogy főbb karaktereket, vagyis ügyifogyit és okoskát a csapat két legalacsonyabb tagja Yamada Ryosuke és Chinen Yuri szólaltatták meg. Az év végén, pedig Yaotome Hikaru csatlakozott az Ikemen Desue ne című dráma sorozathoz, mely a You are Beautiful című koreai dráma remakje lett.


2012 Johnny’s World és az ázsiai turné: A csapat márciustól júniusig tartotta első ázsiai turnéját, melynek keretében Tajvanra, Tájföldre és Dél-Koreába is eljutottak. 2012 februárjában adták ki a 10.kislemezüket, ami a Super Dalicate címet kapta, címadó dala pedig a Risou No Musuko című dráma betétdala lett, melyben Yamada Ryosuke egy anyakomplexussal küzdő fiút alakít, akit anyja rendesen kihasznál. A sorozatban Nakajima Yuto is szerepet kapott. Február 22-én bejelentésre került az új Show mely a Johnny’s World címet kapta. Fő előadói a Hey Say Jump, a Sexy Zone és az ABC-Z voltak. Június 6-án jelent meg második albumuk, mely a Jump World címet kapta. Ugyanebben a hónapban Takaki Yuya szerepet kapott, a Johnny’s Juniors és az AKB48 közös sorozatában a Shiritsu Bakaleya Koukou-ban majd az ezt követő filmben is. Az év végén pedig a csapat és legfőképpen Ryosuke legnagyobb döbbenetére, a fiú lehetőséget kapott arra, hogy saját szólólemeze lehessen. A lemez pedig a Mystery Virgin címet kapta, címadó dala pedig a következő évben nagy jelentőséggel bírt.


2013-2014 Yamada debütálás szólóénekesként: Ryosuke kislemeze január 13-án debütált. A címadó dal pedig a Kindaichi Shounen no Jikenbo Hong Kong Kowloon Treasure Murder Case című dráma témadala lett, melyben Yamada játszotta el a 4. generációs Kindaichi Hajime-t. A drámában Arioka Daiki is szerepet kapott. 2013-ban 2 kislemezt adott ki. Az egyik a Come on a My House címet kapta és a House Food’s Vermont Curry nevű termék reklámdala lett. A másik pedig a Ride with me, mely a Kindaichi Shounen no Jikenbo Gokumon Juku Satsujin Jiken című dráma betétdala lett, melyben ismét Yamada játszotta el Kindaichi Hajime-t, Arioka Daiki pedig annak barátját Saki Ryuji-t. A drámát 2014-ben mutatták be. 2014 januárjában Hikaru megkapta első főszerepét Dark System Koi no Ouza Ketteisen című romantikus vígjáték doramában. A sorozatban Inoo Kei negatív szerepet játszott. A doramához természetesen kislemez is járt, ezúttal az AinoArika című kislemezzel jelentkeztek, mely nagyon szép és romantikus szám, a klipje pedig az egyik legjobban sikerült videó klipje a bandának. 2014-ben szinte az összes tag szerepelt valamilyen drámában: Yaotome Hikaru a Do S Deka-ban, Inoo Kei a Takau! Shouten Girl-ben, Okamoto Keito pedig a First Class 2. évadában. Ám a banda mégis 2 doramában lett érintett igazán. Ugyanis Júliusban egyszerre két dorama is indult egyenként 2-2 taggal. A Suikyu Yankees című vízilabdás sorozat Július 12-én indult, főszerepben Nakajima Yuto-val, Takaki Yuya pedig az ő ellenlábasát játszotta el. Egy hétre rá pedig elindult a Kindaichi Neo sorozat, ahol immár harmadszorra is Yamada Ryosuke bújt Kindaichi Hajime, Arioka Daiki pedig Saki Ryuji bőrébe. Az együttes ennek örömére egy duplaoldalú kislemezt adott ki, Weekender/Asu e no yell címmel, mely az előbb említett sorozatok témadala lett. Az év nyarán pedig a banda kiadta 3. albumát, ami a S3art címet kapta.


2015 Itadaki High Jump, Sensation és a 24 hour: Ebben az évben jelent meg az együttes saját showműsora, ami az Itadaki high Jump címet kapta. A műsorban a tagoknak különböző feladatokat kell megoldaniuk, mint megtanítani egy gyereket biciklizni, vagy segíteni az emberek mindennapi problémájában. Az együttest választották ki a 24 hour című jótékonysági műsor arcának, a V6 nevű szintén JE együttessel egyetemben. Yamada Ryosuke kapta meg a műsoron bemutatott dokumentumfilmnek az Okaasan ore wa daijobu című drámának a főszerepét, melyben egy középiskolás fiút játszik, akiről kiderül, hogy agydaganata van. A fiú a szerep kedvéért 6 kilógrammtól szabadult meg. Ryosuke 2015-ben még két filmben is szerepelt. Az egyik Grasshopper, melyben a bérgyilkos Semi szerepét játszotta, a másik pedig az Assassination Classroom élőszereplős változata, melyben a főhőst Shiota Nagisa-t keltette éltre. A filmekért később nagy elismeréseket kapott. Az Assassination Classroom betétdala a Hey Say Jump-ra lett bízva, melyben a banda ideiglenesen nevet váltott és Sensation lett a nevük, a dal címe pedig a Koro Sensation lett. Az év folyamán még 2 kislemezt jelentettek meg. Az egyik a Chau/ I need You, a másik pedig a Kimi Attraction nevet kapta, mely egy kozmetikumreklám dala lett. Továbbá kiadták 4. albumukat, a Jumping Car-t.


2016: Ez az év, meglehetősen mozgalmas év volt a banda életében, de kezdjük szépen az elején. Jaunár 9-én mutatták be a Yuto valamint Suda Masaki főszereplésével készült filmet a Pink to Gray-t, melynek érdekessége, hogy az eredeti történetet szintén egy JE idol Kato Shigeaki írta, aki a News nevű együttes tagja. Ezen kívül Yamada Ryosuke ismét Nagisa Shiota lett az Assassination Classroom Graduation filmben. Az együttes Sayonara Sensation dala pedig a film témadala lett. Ebben az évben nagyon sok film bejelentés történt: Nakajima Yuto a Bokura no Gohan wa Ashita de Matteru, Yamada Ryosuke a Fulmetal Alchemist és a namiya General Store, Arioka Daiki a Kodomo Tsukai, Inoo Kei pedig a Peach Girl című film főszereplője lett. Chinen Yuri is szerepet kapott egy filmben, méghozzá Senpai Ohno Satoshi filmjében, ahol negatív karaktert alakított. Az év nyarán Yuto-nak új sorozata lett HOPE címmel, ami egy koreai film újragondolása volt. Az évben 3 kislemezt adtak ki: A Maji Sunshine ami szintén kozmetikai reklámdal nyáron jött ki, a Fantastic Time ami a Time Bokan 24 anime főcímdala lett, ősszel, végül a Give Me Love, ami a Cain és Abel című Getsuku dráma ending dala lett, amiben Yamada Ryosuke csilloghatott, így ezzel ő lett a legfiatalabb színész, aki ilyen sorozatban játszott. A nyáron megjelent továbbá az új lemezük a Dear, amivel nyáron turnézni is mentek.


2017 A 10 éves évforduló: Ezt az évet nyíltan lehet, a Jump évének nevezni. Minden tag elfoglalta magát valamivel. Februárban jelent meg 22.kislemezük az Over The Top ami a Time Bokan 24 2.évadának főcímdala lett, ezzel nyitották meg az évet. Közben vetítésre kerültek a tagok filmjei is: Januárban Yuto-é, Májusban Kei-é, Nyáron Chinen és Daiki filmje, illetve Szeptemberben és Decemberben Ryosuke filmje. Ebben az évben jelentették be, hogy Chinen a Miseinen Dakedo Kodomo Janai filmbe versenyzik Taira Yuna kegyeiért, a szintén JE-s Nakajima Kento-val. A filmet Szenteste előtt egy nappal mutatták be. Ryosuke születésnapján Május 9-én jelentették be, hogy nyáron a csapat megkezdi évfordulós turnéját, aminek az I/O vagyis az Input Output címet kapta, ezzel együtt egy válogatás albumot adtak ki, ami 3 részből állt. A normál kiadásban az összes eddig megjelent kislemez címdala, szám szerint 23 illetve 2 bónusz dal, az I/O aminek a koreográfiáját Ryosuke állította össze, illetve a Hour Time, amit a csapat közösen írt meg. Az 1 limitált változatban, a kislemez dalok mellett egy másik CD-n a rajongók által megszavazott legjobb 10 dal kapott helyet. A 2. limitált változatban pedig a dalok mellé, egy DVD járt, amin a videoklipek kaptak helyet(Nekem ez a verzió van meg :D) A csapat nyáron volt csak igazán aktív. Daiki Yuya és Hikaru főszerepet kapott egy közös drámában a Koshoku Robot-ban, amiben apró robotokat játszottak, akik a főzésben segítik a gazdájukat. Ezzel együtt pedig kiadták 23. kislemezüket, ami a Precious Girl/ Are You There címet kapta. Utóbbi különlegessége, hogy a dalt csak az Arioka, Yaotome, Takaki páros énekli, ezzel meg is született az AYT. A másik dal pedig szintén egy kozmetikai reklámdal lett. Nyáron Daiki a Code Blue című nagyon népszerű orvosos sorozat 3. évadában kapott szerepet, míg Yabu Nishikido Ryo drámájában a My Loser Husband-ban kapott szerepet. Szeptemberben tartottak egy kis ünneplést a rajongókkal, amikben különböző vicces feladatokat kellett végrehajtaniuk és természetesen énekeltek is. Miseinen Dakedo Kodomo Janai-nak a betétdalát pedig a banda énekelte, így December 20-án megérkezett a 24. kislemezük, mely a White Love címet kapta. A kislemez különlegessége, hogy egyik limitált változatában egy több mint másfél órás interjú is található a tagokkal. 2017. november 6-án bejelentették, hogy Ryosuke lesz a Momikeshite Fuyu című családi vígjáték főszereplője, mely egy újabb kislemezt foglalt magában.


2018 a jó hírek sokasodnak: Az év elején nem csak Ryosuke drámázott, hanem Takaki is, aki Kamenashi Kazuya legjobb barátját játszotta a Final Cut című akció-drámában. Az új kislemezük a Maeomuke Valentin napon jelent meg, ezzel együtt pedig a tagok írtak is egy számot, ami végül felkerült a lemezre. Közben bejelentették, hogy a Code Blue történetét egy filmmel zárják, melyben Daiki ismét a 3. évadban alakított karaktere bőrébe bújik. Februárban Ryosuke megnyerte a Kinema Junpo Award év felfedezettjének járó díjat, a 2017-es filmjeiért. Májustól pedig a csapat Turisztikai nagykövet lesz, illetve Júniusban kerül a Tokyo Globe színházban bemutatásra Yuya és Hikaru közös előadása, ami a Rose and Swam magyarul Rózsák és Hattyúk címet kapta. A csapat a Miyagi prefektúra turisztikai nagykövete lesz idén májustól, egészen a következő év márciusáig. Inoo Kei pedig júliusban játsza el első dorama főszerepét a Tokyo Alien Brothers-ben ami két testvérről szól akik űrlények, de emberi testben élnek a földön. Ezzel pedig a csapat ismét halad tovább megállás nélkül.

Kiegészítés:

Getsuku dráma: A Fuji tv hétfő 9-órási sávja, ami egyben a főműsoridőt is jelenti, ezért oda csak az igazán jó drámák kerülhetnek.

24 hour: A magyar teletoonhoz hasonló adománygyűjtő műsor.

Code Blue: Orvosos sorozat, Yamashita Tomohisa"Yamapi" - val a főszerepben.

AKB48: Japán egyik legnépszerűbb és legnépesebb lánycsapata.
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Nyerj páros belépőt a Koreai Filmfesztálra!
lapishun 1498 megtekintés, 8 hozzászólás Nyereményjátékunkban belépőt nyerhetsz a Koreai Filmfesztivál budapesti Sugár Moziban vetített filmjeire. A
My only one - 110 rész után
lapishun 910 megtekintés, 0 hozzászólás Tudom, a többség nem nagyon néz hétvégi családi sorozatot és meg is értem, hisz fordítás nem nagyon készül ezekhez, ha bele is kezd
My Annoying Brother
lapishun 5417 megtekintés, 4 hozzászólás Ezúttal két nagyágyú filmjének magyar feliratát hozzuk el nektek. A My Annoying Brother egy régimódi dráma, ami két féltestvér által
Super Junior-visszatérés - Lo Siento - Frissítve!
Brigi 1264 megtekintés, 0 hozzászólás Érdekes koncepcióra számíthatnak a SUJU-rajongók április 12-én, ugyanis az együttes, mely idén fennállásának 13. évfordulóját
Cookie beállítások