Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Exit - Mi a boldogság?

lapishun 1331 megtekintés, 1 hozzászólás
Az Exit bevezető képsorai alatt elgondolkodtam rajta, hogy láttam-e már koreai scifit. Mármint olyan klasszikus, igazi régimódi scifit. Azt hiszem nem. Sőt szerintem a koreaiaknál egész egyszerűen ez a műfaj teljesen kimaradt. Hogy az Exit scifi-e? Talán. Az alaptéma, az emberi boldogság és annak társadalmi/személyi feltételrendszere biztosan scifi téma, de ahogy a sorozat a témához közelít, az már kevésbé az.

Az Exit tulajdonképpen egy hosszabb film, amit négy részre vágtak fel. A forgatókönyv viszont mégis inkább sorozatos, semmint filmes, de a terjedelemnek meg így az az előnye, hogy unatkozni nem lesz időnk, hisz ebbe a 4 részbe zsúfoltak bele mindent, amire máshol 16 jut.



A főszereplő Choi Tae-Joont már régi barátunk. Én eddig kifejezetten kedveltem a játékát, és most sem volt rossz, de annyira erős karakterű színész, hogy nem igazán tudtam a színészt elválasztani a szereptől (és ez most hátrányként éltem meg).



Woo Hyeon szerintem már minden koreai színészpalánta apját eljátszotta, de hiába a hatalmas tapasztalat, elég átlagosnak láttam ebben a szerepben. Bár legalább hiteles volt.



Nem tudok elmenni Jeon Soo-Jin mellett sem. A fura arcú színésznő kíváncsivá tett. Szívesen megnézném egy sorozat főszerepében, ahol kibontakozhat.

Mindenképp ajánlom a mini-sorozatot megnézésre. Szerintem senki sem fog benne csalódni. Az sem, aki a drámát keresi, az sem, aki a romantikát és az sem, aki a komolyabb mondanivalóra kíváncsi.

Értékelés: 7.5/10
Film adatlap

Exit

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
drama
Vetítés dátuma
2018-04-30
Epizódok száma
4
Mi a boldogság? Egy érzés? Egy agyban játszódó kémiai folyamat?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Matrimonial Chaos - 1. rész után
lapishun 1237 megtekintés, 0 hozzászólás Kezdem a lényeggel: Remekmű. Évente talán egy-két olyan koreai sorozat készül, ami teljesen le tud venni a lábamról az élethűségével és
Suits - 1. rész után
lapishun 1481 megtekintés, 0 hozzászólás Elindult végül a KBS2 új sorozata a Suits. Az eredeti sorozat sokunk kedvence volt, kinek ezért, kinek azért, de
Switch - change the world
lapishun 1940 megtekintés, 2 hozzászólás Két dimenziós dráma egydimenziós karakterekkel. Két dimenziós, mert egyáltalán nem lép le a képernyőről az, amit látunk, megmarad
The Crowned Clown - 1 rész után
lapishun 2259 megtekintés, 2 hozzászólás Újabb kosztümös sorozat, újabb esély. Újabb esély, amivel Korea bebizonyíthatja számomra, hogy képes olyan történelmi/fantasy sorozatot
Cookie beállítások