Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Exit - Mi a boldogság?

lapishun 1332 megtekintés, 1 hozzászólás
Az Exit bevezető képsorai alatt elgondolkodtam rajta, hogy láttam-e már koreai scifit. Mármint olyan klasszikus, igazi régimódi scifit. Azt hiszem nem. Sőt szerintem a koreaiaknál egész egyszerűen ez a műfaj teljesen kimaradt. Hogy az Exit scifi-e? Talán. Az alaptéma, az emberi boldogság és annak társadalmi/személyi feltételrendszere biztosan scifi téma, de ahogy a sorozat a témához közelít, az már kevésbé az.

Az Exit tulajdonképpen egy hosszabb film, amit négy részre vágtak fel. A forgatókönyv viszont mégis inkább sorozatos, semmint filmes, de a terjedelemnek meg így az az előnye, hogy unatkozni nem lesz időnk, hisz ebbe a 4 részbe zsúfoltak bele mindent, amire máshol 16 jut.



A főszereplő Choi Tae-Joont már régi barátunk. Én eddig kifejezetten kedveltem a játékát, és most sem volt rossz, de annyira erős karakterű színész, hogy nem igazán tudtam a színészt elválasztani a szereptől (és ez most hátrányként éltem meg).



Woo Hyeon szerintem már minden koreai színészpalánta apját eljátszotta, de hiába a hatalmas tapasztalat, elég átlagosnak láttam ebben a szerepben. Bár legalább hiteles volt.



Nem tudok elmenni Jeon Soo-Jin mellett sem. A fura arcú színésznő kíváncsivá tett. Szívesen megnézném egy sorozat főszerepében, ahol kibontakozhat.

Mindenképp ajánlom a mini-sorozatot megnézésre. Szerintem senki sem fog benne csalódni. Az sem, aki a drámát keresi, az sem, aki a romantikát és az sem, aki a komolyabb mondanivalóra kíváncsi.

Értékelés: 7.5/10
Film adatlap

Exit

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
drama
Vetítés dátuma
2018-04-30
Epizódok száma
4
Mi a boldogság? Egy érzés? Egy agyban játszódó kémiai folyamat?

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Beautiful World - 1. rész után
lapishun 1318 megtekintés, 0 hozzászólás Azt hiszem, a Beautiful World-öt semmi nem választja el attól, hogy sokak kedvence legyen. Azon drámák közé tartozik, aminek nehéz
Szavazás 2.kör
varganiki 1405 megtekintés, 14 hozzászólás Sziasztok. Meg is hoztam a szavazás második fordulóját. 3 sorozat közel kell most mondanotok egyet, amelyiket szeretnétek látni magyar
Karbantartás az oldalon
lapishun 14 megtekintés, 0 hozzászólás Rövid ideig (~1 óra) a bejelentkezés funkció nem fog működni.
Sky Castle - 1. rész után
lapishun 3981 megtekintés, 9 hozzászólás A sorozat ezúttal nem a csebolok, hanem az alattuk elhelyezkedő, alapvetően nyugati értékrend szerint élő elit világába kalauzol el. Kórház
Cookie beállítások