Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


VIXX-visszatérés: játék az érzékekkel

Brigi 1289 megtekintés, 0 hozzászólás
A tavaszi comeback-időszakból a VIXX sem maradhatott ki: a harmadik koreai stúdióalbumával jelentkező együttes április 17-én a tőle megszokott, erős szimbolikával bíró zenei videóval örvendeztette meg a rajongóit. A dal a "Scentist" címet viseli, mely képi és zenei világát tekintve nem szakít előző, "Shangri-La" című slágerükben látottakkal, és a banda "Eau de VIXX" névre keresztelt nagylemezének vezető dala is lett egyben.



A kiadó egy összeállítást is készített a vásárlás előtt álló rajongók számára, hogy milyen dallamok várhatók majd az albumon, melyet az alábbi videóban ti is meghallgathattok.

A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Karbantartás az oldalon
lapishun 14 megtekintés, 0 hozzászólás Rövid ideig (~1 óra) a bejelentkezés funkció nem fog működni.
Nuest comeback
lapishun 1041 megtekintés, 0 hozzászólás A Produce 101 második évada eléggé felkavarta az állóvizet a Nuest körül. Eléggé vegyes volt a csapat műsorbeli szereplése, de úgy tűnik
Go Woori színészi karrierbe kezd.
lapishun 1000 megtekintés, 0 hozzászólás A Rainbow nevű lánycsapat korábbi tagja, Go Woori leszerződött a Wellmade Yedang nevű ügynökséggel, s a színészi pálya mellett tette le a
Grand Prince - hamarosan
lapishun 2508 megtekintés, 4 hozzászólás Új, kosztümös sorozatba kezd a CSTV. A Yoon Si Yoon által játszott Lee Whi herceg jóképű és igencsak népszerű a nők körében.
Cookie beállítások