Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


A Poem a Day - 1 rész után

lapishun 4416 megtekintés, 3 hozzászólás
Azt hiszem, hogy ráleltem 2018 tavaszának legaranyosabb sorozatára. A Poem a Day igazán szívmelengető kis sorozatnak tűnik.

Mielőtt hosszasan belekezdenék az ismertetésébe, muszáj Lee Yoo Bi-val kezdenem....



És Lee Yoo Bi-val folytatnom...



Egyszerűen nem tagadhatom, ahogy megláttam ezt a lányt a képernyőn, rögtön elvarázsolt azzal az egyszerű természetességgel, ami körbelengi őt. Nincs benne semmi mesterkéltség, semmi modorosság. Egy hihetetlenül kedves és aranyos karaktert játszik, hihetetlenül kedvesen és aranyosan.
Így hát pillanatok alatt berepült a kedvenc színésznőim közé.
De hát nem csoda, hisz az anyukája nem más, mint Kyeon Mi Ri.

Na de vissza a sorozatra. Imádom azokat a sorozatokat, amelyeket a szereplők narrálnak. Egyszerűen sokkal bensőségesebb hangulat teremthető így, hogy a szereplő közvetlenül a nézőhöz beszél. És hát a Poem a Day bővelkedik narrációban.



A forgatókönyv faék egyszerűségű, de működik. Egy aranyos, romantikus történetet kapunk, ahol jól felépített jelenetek követik egymást, csupa-csupa szerethető karakterrel. S bár kiszámítható a történet végkimenetele, ez valószínű senkit nem fog elriasztani, mert minden egyes percben remekül lehet szórakozni így is.

A férfi karakterek is teljesen rendben vannak. Itt-ott ugyan találkozunk furcsaságokkal, pl. a kpop rajongók által jól ismer Defconn (a Weekly Idol műsorvezetője)... de igazából ő sem lóg ki a sorból.



A férfiak jóképűek, a nők szépek. De mégsem ez a fő jellemzőjük. Hisz nem üres szépségről van szó, mindenkiben találhatunk valamit, amitől emberivé, lélegzővé válik a karakter.

Számomra ez a sorozat egyelőre az idény eddigi legjobbja.

Értékelés: 8/10
Film adatlap

A Poem A Day

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2018-03-26
Epizódok száma
16
Friss, üde romantikus vígjáték.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Video Girl AI 2018 - 1. rész után
lapishun 1464 megtekintés, 1 hozzászólás Ez a dorama úgy hiányzott az életembe, mint egy falat kenyér! Istenem de rég láttam már egy ilyen témájú animét... tényleg ifjú korom
Whats wrong with Secretary Kim? - 1. rész után.
lapishun 3495 megtekintés, 1 hozzászólás Szokás szerint úgy kezdtem neki a sorozatnak, hogy semmit nem tudtam róla, a plakát alapján meg nem vártam túl sokat. De... De kivételesen
Lee Gi Kwang, Kim Kang Woo és Yeo Jin Goo a Circle-ben
lapishun 1019 megtekintés, 1 hozzászólás Ahogy tegnap megírtuk, a TVN új scifijébe Gong Seung Yeon is csatlakozik. A Ma i hír, hogy férfi főszereplő hármas a Lee Gi Kwang, Kim Kang
Exit - Mi a boldogság?
lapishun 1334 megtekintés, 1 hozzászólás Az Exit bevezető képsorai alatt elgondolkodtam rajta, hogy láttam-e már koreai scifit. Mármint olyan klasszikus, igazi régimódi scifit. Azt
Cookie beállítások