Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


KPOP a jégen

Brigi 3029 megtekintés, 3 hozzászólás
A VIXX együttes énekese, N a napokban osztotta meg a rajongóival az örömhírt, miszerint megfelelt a Koreai Országos Korcsolyázó Szövetség kritériumainak és sikeres vizsgát tett. Edzője, Choi Inhwa is megdicsérte őt kitartásáért, hogy nem adta fel a sok esés és sérülés ellenére sem, és hogy sikerült eljutnia idáig.


[Choi Inhwa edzőnő és N a megmérettetés után]

Ez nem jelenti persze azt, hogy N-t hamarosan nemzetközi versenyeken látnánk, hiszen a (felnőtt) korcsolyázásnak Koreában is több szintje és teljesítendő kritériuma van, akárcsak nálunk. De a feltöltött videója alapján jól látszik, hogy N szépen halad a tanulással.



Nem ő az első kpop híresség, aki korcsolyát ragad: az SBS csatorna "Kiss and Cry című szórakoztató műsorának kedvéért 2011-ben több koreai topsztár is kipróbálta magát a jégen. A Magyarországon "Sztárok a jégen" néven ismert formátumú programban hírességek és profi korcsolyázók álltak párba hétről hétre, hogy egy többkörös versenyt és szavazást követően a legjobb páros győzedelmeskedhessen.

Az f(x) énekesnője, Krystal egy hatszoros koreai bajnok műkorcsolyázó, Lee Donghwun párja volt.



A TVXQ! karakteres vezetője, U-Know Yunho a svájci-koreai kettős állampolgár Claudia Müllerrel korcsolyázott együtt.



Son Dambi szólóénekesnő a nála némileg fiatalabb Cha Oreum párja lett.



IU pedig Cho Inhwa mellé társult.



2009-ben Min Hyorin énekesnő-színésznő az MBC drámasorozatának, a Triple-nek a kedvéért szintén hónapokon át készült műkorcsolyázó főszerepére.



A sorozatban Song Joongki is feltűnt gyorskorcsolyázóként, mely szerep nem állt távol tőle, hiszen televíziós és filmes karrierje előtt maga is aktív versenyző volt e szakágban.




Bónusz:

IU és Jang Geunsuk a "Pretty Man" sorozatban szintén korcsolyázni mentek egy randevú során.

Film adatlap

Triple

Eredeti nyelv
koreai
Műfaj
romantikus
Vetítés dátuma
2009-06-11
Epizódok száma
16
Egy ifjú műkorcsolyázónő útja a hírnév felé.

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Doctor Prisoner - 1. rész után
lapishun 1999 megtekintés, 6 hozzászólás Ha van műfaj, ami nem nekem való, az az orvosos sorozat, legalábbis a koreai darabok, mert dr House-t pl imádtam, na de az inkább egy remekbe
Momoland - Siker. Milyen áron?
lapishun 1423 megtekintés, 0 hozzászólás Az idei év egyik legfontosabb történése a kpop piacon szerintem a Momoland sikere. Hogy miért? Elmesélem. 2016 júniusában indult az Mneten
Are you human? - 1. rész
lapishun 2914 megtekintés, 4 hozzászólás Párszor már megkaptam kérdésként, hogy miért számít, hogy van fényképezve egy film, milyen a forgatókönyv, miért számítanak a
Produce 48
lapishun 1200 megtekintés, 4 hozzászólás Tavasszal indul a PRODUCE 48-ra keresztelt Produce 101 harmadik évada. Szedjük össze, hogy mit tudunk eddig a műsorról: - A címben lévő 48
Cookie beállítások