Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Szavazás 2.kör

varganiki 1409 megtekintés, 14 hozzászólás
Sziasztok. Meg is hoztam a szavazás második fordulóját. 3 sorozat közel kell most mondanotok egyet, amelyiket szeretnétek látni magyar felirattal. Hogy könnyebb legyen a választás, írók mindegyikhez ismertetőt is.


My son: Kashiwazaki Yui kisfiát egy teljesen átlagos napon elrabolják az óvoda elől. A nő férje Yoichi teljesen magába fordul és eltávolodik a feleségétől. 10 évvel később Yui életébe betoppan fia, a már 13 éves Ko, így látszólag a család kezd ismét összekovácsolódni. Azonban megjelenik Asako, aki ezidáig nevelt Ko-t, így a két anya között megkezdődik a harc a fiúért.

After dinner mysteries: Hosho Reiko egy gazdag cégtulajdonos egyszem gyermeke. Apja után neki kellene átvennie annak cégét, ám a nő álma, hogy hivatásos nyomozó lehessen, ezért id dolgozik titokban a rendőrségnél. Egy nap új segítőt kap fiatal inasa Kageyama személyében, akinek éles eszével sikerül megoldania a bűntényeket, közvetlenül vacsora után.

Shinagami-kun: Shinagami-kun, egy angyal a pokolból, akinek az a feladata, hogy tájékoztassa az embereket, a közelgő halálukról és magával vigye őket a pokolból. ám mivel újonc, ezért nagyon elfogult az emberekkel kapcsolatban.

Sorry Youth!: Hara Keisuke tanárként dolgozik egy fiúiskolában. 14 évvel ezelőtt ő is abban az iskolában tanult és beleszeretett a szomszédos katolikus lányiskola egyik diákjába Yuko-ba. Ám a lány visszautasította, ezért Keisuke bánatában egy barátjával Satoshival együtt petárdázni kezdtek és az egyik véletlenül felgyújtotta a lányiskolát. Attól a naptól kezdve, a két iskola kölcsönösen megutálta egymást. Ám 14 évvel később felcsillan a remény, hogy békét köthetnek...vagy mégsem?
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

Snow Drop - 1. rész után
lapishun 848 megtekintés, 0 hozzászólás Hmm... Hazánkban elég ellentmondásos lesz a sorozat szerintem. Egyrészt a Blackpink üdvöskéjét Jisoot főleg a fiatalabb korosztály ismeri
The KING
lapishun 1888 megtekintés, 1 hozzászólás A The King a politika, a bűn és a bűnüldözés világába avat be minket. Elgondolkodtat, hogy vajon a személyes érdekeink fontosabbak-e
Nyerj páros belépőt a Koreai Filmfesztálra!
lapishun 1512 megtekintés, 8 hozzászólás Nyereményjátékunkban belépőt nyerhetsz a Koreai Filmfesztivál budapesti Sugár Moziban vetített filmjeire. A
Witch Court - 1. rész után
lapishun 2749 megtekintés, 2 hozzászólás A koreai jogi drámákat számomra belengi valamiféle gyermeteg jog értelmezés, amivel egyszerűen nem tudok megbékélni. Ahogy az ázsiai filmek
Cookie beállítások