Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Momikeshite Fuyu - 1 rész után

lapishun 1122 megtekintés, 0 hozzászólás
Nehéz dolgom van a Momikeshite Fuyu-val. Egyrészt, szeretem a japán sorozatokat, hisz sokkal egyedibbek minden szempontból, mint pl. a koreai társaik. Ugyanakkor a Momikeshite Fuyu minden, jellegzetes hibát magán visel, ami csak lehetséges.

A történet hiába lenne érdekes, a borzasztó forgatókönyv miatt csupa kapkodás az egész. A jelenetek nem állnak össze folyamatos egésszé, túl gyorsan ugrálnak közöttük.



A karakterek jók, de a színészek túljátsszák a szerepüket. Eltúlzott gesztusok, kissé életidegen párbeszédek. Minden túlságosan erőltetett.

Ugyanakkor Shusaku Kitazawa (a főhős) narrálása dicséretes, tényleg remekül sikerült, Ryosuke Yamada kitesz magáért. A poénok sem rosszak, bár rá kell érezni a stílusra, ha igazán élvezni akarjuk.

Engem összességében nem kötött le túlságosan, de aki nem idegenkedik a japán sorozatoktól az bátran bele próbálhat, neki lehet jobban tetszeni fog az eltúlzott arisztokrata családi történet.

Értékelés: 6/10

Film adatlap

Momikeshite Fuyu

Eredeti nyelv
japan
Műfaj
vigjatek
Vetítés dátuma
2018-01-13
Epizódok száma
10
Egy fiatal rendőr és családjának nem mindennapi problémái

Tovább a film adatlapjához/felirathoz
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

KPOP a jégen
Brigi 3028 megtekintés, 3 hozzászólás A [b]VIXX[/b] együttes énekese, [b]N[/b] a napokban osztotta meg a rajongóival az örömhírt, miszerint megfelelt a Koreai Országos Korcsolyázó
My Strange Hero - 1. rész után
lapishun 3876 megtekintés, 0 hozzászólás Bele se fogjon a cikk olvasásába az, aki pozitív érzelmeket táplál a sorozat iránt, mert vérig fogom sérteni. Sajnos a My Strange Hero
A Japán Edward Elric: Yamada Ryosuke
varganiki 2072 megtekintés, 2 hozzászólás Yamada Ryosuke 1993. Május 9-én látta meg a napvilágot Tokióban. A fiú két lánytestvérrel büszkélkedhet. Nővére Chihiro modell, aki nem
Cross - 1. rész után
lapishun 1610 megtekintés, 0 hozzászólás Orvosi sorozat… Brrr… ezzel a gondolattal láttam neki a Cross első részének. Így van, nem kedvelem túlságosan az orvosi sorozatokat, de
Cookie beállítások