Az oldal átépítés alatt áll, ezért nem minden funkciója elérhető, ha problémába futnál, kérlek gyere vissza később és próbálkozz újra!


Missing nine - a kezdetek

lapishun 1909 megtekintés, 0 hozzászólás
Az ezer arcú koreai sorozatgyártás újabb érdekes darabjával szembesül az, aki belekezd a Missing Nine-ba. A harcedzett veteránok számára is megdöbbentő lehet, hogy a sorozat nem csak stílus jegyeket, hanem kimondottan műfajt is vált nagyjából 5 percenként. Sosem tudni, hogy mélydráma, akció, vagy sekélyes komédia vár ránk.

Ebben a káoszban az sem segít, hogy a színészek harcedzett veteránokként mindegyik stílusban képesek a figurájukat teljesen elfogadhatóan alakítani, így nem lóg ki a lóláb, ha épp könnyeket sajtol ki magából, vagy ha épp teljesen abszurd helyzetkomikumot abszolvál.



Első blikkre nehéz szabadulni a Lost (amerikai sorozat) utánérzéstől, de elég pár perc, hogy lássuk a készítők nem onnan merítettek, így nem kell rendőrért kiáltani, szó sincs plágiumról. Persze az elkerülhetetlen flashbackeket itt sem ússzuk meg, de ez a katasztrófa filmek sajátossága.

Látszik, hogy értő kezek formálták a forgatókönyvet és a rendezés is remek. De elengedhették volna kicsit jobban a nézők kezét és merészebben is bánhattak volna az izgalommal. Érződik, hogy a vígjátékba illő jelenetek szántszándékkal vannak a feszültség oldására beleerőszakolva az epizódokba... nélkülük szerintem sokkal tartalmasabb lenne a sorozat.

Mindenképp dicséret illeti a speciális effekteket, a zuhanás, a becsapódás és a vizes jelenetek zseniálisak voltak. Ritkán látni koreai sorozatban ilyet.

Összességében, magam sem tudom, miért nézeti magát a sorozat (mert nem tudtam abbahagyni egyelőre), hisz több hibáját is látom... de... néznem kell.
A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

CIKK AJÁNLÓ

The Crowned Clown - 1 rész után
lapishun 2267 megtekintés, 2 hozzászólás Újabb kosztümös sorozat, újabb esély. Újabb esély, amivel Korea bebizonyíthatja számomra, hogy képes olyan történelmi/fantasy sorozatot
Zene-zene-zene
Wu Xing 3797 megtekintés, 18 hozzászólás Vannak jó és kevésbé jó sorozatok, sőt vannak csapnivalóak is. Azonban, van valami, még a legrosszabb sorozatokban is, ami „nem engedi”,
The Secret Life of my Secretary - 1. rész után
lapishun 2780 megtekintés, 2 hozzászólás Az az igazság, hogy az első percek után úgy gondoltam, hogy ez a sorozat afféle titkos élvezet lesz számomra, hisz általában az ilyen
A Japán Edward Elric: Yamada Ryosuke
varganiki 2078 megtekintés, 2 hozzászólás Yamada Ryosuke 1993. Május 9-én látta meg a napvilágot Tokióban. A fiú két lánytestvérrel büszkélkedhet. Nővére Chihiro modell, aki nem
Cookie beállítások