Név 4MINUTE
Eredeti név 포미닛
Fandom név 4NIA (포니아)
Debütálás 2009-06-15
Nemzetiség Lány banda
  • Név: Jihyun (손지현)
    Eredeti név: Nam Ji-Hyun (남지현)
    Születésnap: 1990-01-09
    1990-01-09
    Leader, Lead Dance, Sub-Vocalist, Visual /// Birth place: Seoul, South Korea Occupation: Énekes
    Tovább
  • Név: Gayoon
    Eredeti név: Heo Ga Yoon (허가윤)
    Születésnap: 1990-05-18
    1990-05-18
    Main Vocalist /// Birth place: Seoul, South Korea Occupation: Énekes - színésznő Years
    Tovább
  • Név: Jeon Ji Yoon (전지윤)
    Eredeti név:
    Születésnap: 1990-10-15
    1990-10-15
    Lead Vocalist, Lead Rapper /// (Jiyoon; Jenyer) Birth place: Suwon, South Korea Occupation:
    Tovább
  • Név: HyunA (현아)
    Eredeti név: Kim Hyuna (김현아)
    Születésnap: 1992-06-06
    1992-06-06
    Main Rapper, Main Dancer, Face of the Group /// Birth place: Seoul, South Korea Occupation:
    Tovább
  • Név: Sohyun (소현)
    Eredeti név: Kwon Sohyun (권소현)
    Születésnap: 1994-08-30
    1994-08-30
    Vocalist, Rapper, Lead Dancer, Maknae /// Birth place: Seoul, South Korea Occupation: Énekes
    Tovább
Egy dél-koreai lánycsapat, amelyet a CUBE Entertainment alkotot meg.
Tagok:
Jihyun (Nam Ji-hyun, 남지현) - Leader, Lead Dance, Sub-Vocalist, Visual
Gayoon (Heo Ga-yoon, 허가윤) - Main Vocalist
Jiyoon (Jeon Ji-yoon, 전지윤) - Lead Vocalist, Lead Rapper
Hyuna (Kim Hyun-a, 김현아) - Main Rapper, Main Dancer, Face of the Group:
Sohyun (Kwon So-hyun, 권소현) - Vocalist, Rapper, Lead Dancer, Maknae
Sub-units: 2YOON (Gayoon and Jiyoon)

Látogasd meg a 4MINUTE honlapját!


Discography:
Korean
Studio albums
4minutes Left (2011)
Mini albums
For Muzik (2009)
Hit Your Heart (2010)
Heart to Heart (2011)
Volume Up (2012)
Name Is 4minute (2013)
4minute World (2014)
Crazy (2015)
Act. 7 (2016)
Digital singles
"Hot Issue" (2009)
"Jingle Jingle" (2009)
"Superstar" (2010)
"Shinsadong Tiger Project Album Super Market" (2012)
"Is It Poppin'?" (2013)
"Only Gained Weight" (2014)
"Cold Rain" (2015)
Collaboration singles
"Fly So High" (with BEAST & G.NA, as U-CUBE) (2011)
"Christmas Song" (with BEAST, G.NA, Apink, Huh Gak, BTOB, Kim Kiri, Noh Ji Hoon & Shin Ji Hoon, as CUBE Artist) (2013)
Promotional singles
"Freestyle" (2011)
"Win the Day" (2012)
OSTs
"God of Study OST Part 1" ("Dreams Come True") (2010)
"Personal Taste OST Part.3" (2010)
Plan.B OST ("Chaos A.D.") (2010)
"Rolling Stars OST" (2010)
"It's Okay, Daddy's Girl OST Part.3" ("One Thing") (2010)
"School 2013 OST Part.1" (2012)
Japanese
Studio albums
Diamond (2010)
Best albums
Best of 4Minute (2012)
Singles
"Muzik" (2010)
"I My Me Mine" (2010)
"First / Dreams Come True" (2010)
"Why" (2011)
"Heart to Heart" (2011)
"Ready Go" (2011)
"Love Tension" (2012)

  • 4MINUTE(포미닛) - 싫어(Hate) MV

    2016.02.01
    4MINUTE(포미닛) - 싫어(Hate) MV
  • 4MINUTE - 추운 비 (Cold Rain)

    2015.01.26
    4MINUTE - 추운 비 (Cold Rain)
  • 4MINUTE - '이름이 뭐예요? (What's Your Name?)' (Official Music Video)

    2013.04.26
    4MINUTE(포미닛) 이름이 뭐예요? (What's Your Name?) (Official Music Video) 2013.04.26 iTunes Asia: http://goo.gl/eMYNM Europe: http://goo.gl/nNsqT North
  • 4MINUTE - 'Volume Up' (Official Music Video)

    2012.04.08
    포미닛 미니 3집 타이틀 곡 'Volume Up' 뮤직비디오 대 공개! 1년만에 돌아온 포미닛의 야심작, 'Volume Up'의 음원 및 뮤직비디오가 4월 9일 0시

További videók:
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Brigi

Beküldte: Binky

LEGJOBBAN VÁRT FORDÍTÁSOK
  • 1.
    Live
    140 kérés
  • 2.
    Misty
    113 kérés
  • 3.
    Wise Prison Life / Prison Playbook
    110 kérés
FELHASZNÁLÓI TOPLISTA
  • 1.
    Erzsike54
    1520 pont
  • 2.
    gigi43
    1330 pont
  • 3.
    Picur
    1150 pont
SZERKESZTŐ/FORDÍTÓ TOPLISTA
  • 1.
    Wu Xing
    11330 pont
  • 2.
    Brigi
    10270 pont
  • 3.
    amoni
    6050 pont

új VLIVE videók

Csatorna: BLACKPINK

Csatorna: BLACKPINK

Csatorna: BLACKPINK

Hozzászólások