Friss drámáink:
Név Xia Kim Junsu
Eredeti név 김준수
Fandom név
Debütálás 2003-12-16
Nemzetiség Szóló férfi előadó
    Nincsek felvíve még tagok. :(
Születési név: Kim Junsu
Művész név: Xia, Xiah, Xia Junsu
Foglalkozása: K-pop énekes, dalszerző, musical színész
Születési hely : Kjonggi Dél-korea
Magassága: 178 cm
Eredeti hajszín: fekete
Szeme színe: barna
Csillag jegye : nyilas
Családi állapota :független
Ügynökség : CJes Entertaiment

Kim Junsu ( Kim Dzsezsung) Dél-Koreai KPOP éneke, musical színész és dal szerző 1986 december 15.-én született. A hivatalos irataiban születési dátuma 1987.01.01., mert szülei ekkor jelentették be a születését. Junsunak egy iker testvére van aki szintén a művészi pályát választotta. A kétpetéjű ikerpár fiatalabb tagja Junsu. Érdekesség az első énekversenyéről, még kisiskolás volt, amikor jelentkezett egy iskolai énekversenyre. Az motiválta, ha megnyeri, akkor édesanyja számára elhozhatja az első helyért járó díjat, egy hűtőszekrényt. Ez sikerült is neki. Így élete első díjaként egy hűtőszekrény boldog tulajdonosa lett.
Junsu egy csodálatos és különleges hangú művész, aki mindig arra törekszik, hogy hangja egyre jobb és jobb legyen, ezért fáradságot nem kímélve fejleszti ének tudását.

Pályfutása: 2003-2009-ig a TVXQ tagja, már 14 évesen, az énekben a Main vocal-t képviselte. A hangja igen erőteljes, olyan adottsággal rendelkezik, hogy többféle stílusban és hangnemben képes énekelni .
2010-től JYJ együttes tagja , a CJes Entertaiment égisze, támogatása alatt, továbbra is folytatja KPOP pályafutását , és még ebben az évben musicalénekesként debütál Sylvester Levay rendezésében Mozart Elisabeth musicalben.
Az első koreai szóló idolénekes , aki világ körüli turnén vesz részt. Számos turnét tartanak , hatalmas közönség előtt,rengeteg akadályba ütközve. (TVXQ kiválás, per miatt)
A JYJ együttes tagjaként , szünetel a fellépésük, és inkább a musical színészi pályája futása erősödik. Mint musical énekes hatalmas sikerek ér el. Olyan népszerű, hogy pillanatok alatt elfogynak az előadásaira a jegyek.
Sorkatonai szolgálatot teljesít, 2017.február 09 - 2018 november 08-ig, a Gyeonggi Police állományában.
2010 és 2016 között több kislemeze jelent meg Dél-Koreában és Japánban.
Közép lemezei : Musical December 2013 With Kim Junsu 2013
Yesterday 2015
Nagy lemezei: Tarantallegra 2012
Incredible 2013
Flower 2015
Xignature 2016Nincs videó :(
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Megújult a feliratok listája!
Összes felirat

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások