Név Psy
Eredeti név 싸이
Fandom név
Debütálás 2001-01-18
Nemzetiség Szóló férfi előadó
    Nincsek felvíve még tagok. :(
Születési név: Park Jae Sang
Becenév: PSY
Születési idő: 1977. december 31.
Születési hely: Gangnam, Szöul, Korea
Foglalkozás: Rapper, énekes, dalszerző, producer
Családi állapot: nős, 2 gyermek
Eredeti hajszín: Fekete
Szemszín: Barna
Csillagjegy: Bak
Ügynökség: YG Entertainment

Látogasd meg PSY-t a YG ügynökségnél!



Discography:
Korean
Studio albums
PSY From The Psycho World! (2001)
Ssa2 (2002)
3Mai (2002)
Ssajip (2006)
PSYfive (2010)
PSY 6 (Six Rules), Part 1 (2012)
Chiljip PSY-Da (2015)
4x2=8 (2017)
Live albums
2006 All Night Stand Live & DVD (2007)
Remix albums
Remake & Mix 18Beon (2005)
Digital singles
"We Are The One" (2006)
"In My Eyes" (2010)
"Thank You" (2010)
"Father (At Summer Stand)" (2012)
"Korea" (2012)
Collaborations
"Ring For Me Once Again" (with Kim Jang Hoon) (2010)
"Once Again, Republic of Korea" (with Kim Jang Hoon) (2010)
OSTs
"Run Away" (2004)
"Wet Dreams OST" (2004)
Track 18: "Someday (언젠가는)"
"Big Thing OST Part.3" (2010)
International
Digital singles
"Gangnam Style" (2012)
"Gentleman" (2013)
"Hangover" (2014)
Collaborations
"Gangnam Style / 2 Legit 2 Quit Mashup" (2012)




  • PSY - ‘I LUV IT’ M/V

    2017.05.10
    Available on iTunes @ https://smarturl.it/PSY_8thAlbum Available on Apple Music @ https://smarturl.it/PSY_8th PSY - ‘New Face’ M/V @ https://youtu.be/OwJPPaEyqhI
  • PSY - ‘New Face’ M/V

    2017.05.10
    Available on iTunes @ https://smarturl.it/PSY_8thAlbum Available on Apple Music @ https://smarturl.it/PSY_8th PSY - ‘I LUV IT’ M/V @ https://youtu.be/Xvjnoagk6GU
  • PSY - 나팔바지(NAPAL BAJI) M/V

    2015.11.30
    Available now on iTunes @ http://smarturl.it/PSY_7THALBUM Available on Spotify @ http://sptfy.com/PSY_7THALBUM #PSY #DADDY #나팔바지 #NapalBaji #7thALBUM
  • PSY - HANGOVER (feat. Snoop Dogg) M/V

    2014.06.08
    PSY - ‘I LUV IT’ M/V @ https://youtu.be/Xvjnoagk6GU PSY - ‘New Face’ M/V @https://youtu.be/OwJPPaEyqhI PSY - 8TH ALBUM '4X2=8' on iTunes @

További videók:
  • Egy chaebol Szöulból.
    9 hónapja
    Ma legyen szó egy igazi, valóságos szöuli chaebol- ról. A kis élete pont úgy indult, mint ...
    Elolvasom
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

  • Wu Xing
    2018-03-24 15:55:10
    A tanárnénivel !feltétlenül! találkoznom kell egy fogadóórán :)))


  • Kahlil Gibran
    2018-03-05 22:51:51
    Kedvelem ezt az IU-val előadott dalukat a What Would Have Been-t... Szerintem ideillik, feltettem. :)

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: V WEB DRAMA

Hozzászólások