Név Ailee
Eredeti név 에일리
Fandom név
Debütálás 2012-02-06
Nemzetiség Szóló női előadó
    Nincsek felvíve még tagok. :(
Születési név:Lee Ye Jin / Amy Lee
Becenév: Ailee
Születési idő: 1989. május 30.
Születési hely: Denver, Colorado, USA
Foglalkozás: énekesnő, színésznő
Családi állapot: hajadon
Magasság: 165 cm
Eredeti hajszín: fekete
Szemszín: barna
Csillagjegy: Ikrek
Ügynökség: YMC Entertainment (Korea)
Warner Music (Japan)
WestSide Entertainment (U.S.A)

HIVATALOS HONLAP



Discography:
Korean
Studio albums
Vivid (2015)
Mini albums
Invitation (2012)
A's Doll House (2013)
Magazine (2014)
A New Empire (2016)
Digital singles
"Heaven" (2012)
"Singing Got Better" (2014)
"Johnny" (2015)
"If You" (2016)
Japanese
Digital singles
"Heaven" (2013)
"U&I" (2014)
"SAKURA" (2015)
English
Digital singles
"Fall Back" (2017)


  • [MV] Ailee(에일리) _ Rewrite..If I Can(다시 쓰고 싶어) (Flower ever after(이런 꽃 같은 엔딩) OST Part.3)

    2018.02.09
    [MV] Ailee(에일리) _ Rewrite..If I Can(다시 쓰고 싶어) (Flower ever after(이런 꽃 같은 엔딩) OST Part.3) *English subtitles are now available. (Please click on
  • [MV] Ailee(에일리) _ Mind Your Own Business(너나 잘해)

    2015.09.30
    [MV] Ailee(에일리) _ Mind Your Own Business(너나 잘해) *English subtitles are now available. :D (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function)
  • [MV] Ailee(에일리) _ I will show you(보여줄게)

    2012.10.16
    [MV] Ailee(에일리) _ I will show you(보여줄게) *English subtitles are available. (Please click on 'CC' button or activate 'Interactive Transcript' function) ::
  • [M/V] U&I - 에일리(Ailee)

    2013.07.12
    에일리(Ailee) 2nd Mini Album "A's Doll House" U&I MV

További videók:
Hozzászólások
  • A hozzászóláshoz bejelentkezés szükséges.

Legfrissebb feliratok

Beküldte: Brigi

Beküldte: Binky

LEGJOBBAN VÁRT FORDÍTÁSOK
  • 1.
    Misty
    614 kérés
  • 2.
    Day and Night
    510 kérés
  • 3.
    Flying Tiger
    465 kérés
FELHASZNÁLÓI TOPLISTA
  • 1.
    gigi43
    2080 pont
  • 2.
    Erzsike54
    2030 pont
  • 3.
    Picur
    1180 pont
SZERKESZTŐ/FORDÍTÓ TOPLISTA
  • 1.
    Brigi
    10750 pont
  • 2.
    amoni
    6150 pont
  • 3.
    lapishun
    4081 pont

új VLIVE videók

Csatorna: V WEB DRAMA

Csatorna: TWICE

Hozzászólások